Kristen Stewart
Daimi Üye
Ya dolgun değiller Ariş,sarkma var,cerene süt verdikten sonra sarktılar,küçükler:dertli:
Ya dolgun değiller Ariş,sarkma var,cerene süt verdikten sonra sarktılar,küçükler:dertli:
aynen:dertli:
baya pahalida su silikon isi,ikinci el yokmudur acaba,yada ikitane yaptir bitane ode diye bi kampanya,,,,ben zaten kararliyim,cocuklarimdan alacam silikon parami-zebani,onlarin yuzunden gitti memislerim,vampir gibi emdiler beni:lululu:
aynen:dertli:
baya pahalida su silikon isi,ikinci el yokmudur acaba,yada ikitane yaptir bitane ode diye bi kampanya,,,,ben zaten kararliyim,cocuklarimdan alacam silikon parami-zebani,onlarin yuzunden gitti memislerim,vampir gibi emdiler beni:lululu:
Benzetmene koptum elis,ama sütten kesince ilk 10 gün Nadide Sultanı da geçtim öyle gezdim,ahh ah kıymetini bilememişim
![]()
Allah seni:gul:
bendede aynisi oldu,6 ay kadar iyidi,sonra sonmus balon gibi olduuu:dertlioof anam oof :dertli:
onun icin hep diyorum yaa,okuyun evlatlarim,iyi bi isiniz olsun,daha bana borcunuz var,,,,
ben önceden 75 kullanıyordum doğumdan sonra 80 oldu ama sarkık keşke 75 olsaydıda sarkmasaydı:aglayan:hep destekli sütyen kullanıyorum.bunlara mecbur olmak çok kötü bence.krem hap kullanayım diyorum ama güvenemiyorum.ne olucak böle kızlar yaaa:gitme::gitme:
Bi çözüm bulursan bize de söyle canım:dertli: