İdeal bir çift: Asuman Tuğberk-Erkan Yolaç

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
İdeal bir çift: Asuman Tuğberk-Erkan Yolaç

attachment.php


Asuman Tuğberk ve Erkan Yolaç örnek bir evlilik sergiliyorlar. Mutluluklarını perçinleyen bir de kızları var: Göksu. Böyle bir evlilik gerçekten dostlar başına...

attachment.php


Evlilik zor bir iş. Evlilik müessesesini kurmak da, yürütebilmek de kolay değil. Evlenmeyi düşünen kişiler ünlüyse ve çalışmaları halkı ilgilendiriyor, halk da onları görmekten hoşlanıyorsa o kişiler halkın malı sayılırlar. Bu da onların evlenmelerini güçleştirir. Daha doğrusu evliliklerinin devamlılığını güçleştirir.

İşte bunu başarmış ünlü bir çift var. Hem de herkesi imrendirecek kadar mutlu bir aile. Bu örnek çiftten biri 1970 yılının Türkiye Güzeli ve ünlü bir manken. Diğeri ise ise yıllardır yaptığı başarılı sunumları ve espriyle tanıdığımız bir isim: Asuman Tuğberk ve Erkan Yolaç...

Asuman ve Erkan, 1976 yılının Mart ayında evlendiler. Sadece hayatlarını birleştirmekle kalmadılar, işlerini ve kabiliyetlerini de birleştirdiler. "Hayat müşterektir" deyimi onlarda tam anlamıyla gerçekleşti.

Erkan Yolaç, «Yıllardır özlemini çektiğim yuvaya Asuman'la kavuştum» diyor. İkisi de her an mutluluklarını ifade etmekten büyük bir gurur duyuyorlar.

Şimdi mutluluklarını daha da perçinleyen, onları birbirine daha sıkı bağlayan ve yuvalarını şenlendiren bir Göksu'ları var. Asuman Tuğberk-Erkan Yolaç çiftinin sevgilerinin bir parçası olan şipşirin bir kız çocuğu Göksu. İşyeri ve ev olarak kullandıkları yuvalarında ayrı bir yeri, ayrı bir sevgisi var Göksu'nun. Artık onların düşündükleri tek şey Göksu'larını istedikleri gibi yetiştirebilmek.

(Röportaj ve fotoğraflar: Kutlu Ertuna / Ses Dergisi - 19 Şubat 1977)

turknostalji.com
 

Ekli dosyalar

  • ideal-bir-cift-asuman-tugberk-erkan-yolac-654.jpg
    ideal-bir-cift-asuman-tugberk-erkan-yolac-654.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 54
  • asuman-tugberk-erkan-yolac-3.jpg
    asuman-tugberk-erkan-yolac-3.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 59

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst