İçgiyimin Rengi Kişiliğinizi Ele Veriyor!

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
İngiltere’nin en büyük mağazalar zinciri Debenhams tarafından gerçekleştirilen bir araştırma kadınların seçtikleri iç çamaşırı rengi ile kişilik yapıları arasında doğrudan bağlantı olduğunu ortaya koydu.
- İçgiyimin Rengi Kişiliğinizi Ele Veriyor! Daily Mail’in haberine göre Debenhams araştırması kadınların iç çamaşırı alırken artık siyah ve beyaz gibi renkleri daha az tercih ettiğini gösterdi. Debenhams zincirinde ten rengi iç çamaşırı satışlarının son bir yılda yüzde 38 artış göstermesinin de bunun bir sonucu olduğu belirtiliyor.
Renk uzmanı Donna Dawson’ın başını çektiği araştırmaya göre kadınların yüzde 72’si ten rengi iç çamaşırlarını tercih ediyor. Bu da kadınların artık saklayacakları bir şey olmadığı anlamına geliyor.
Araştırmaya göre kırmızı iç çamaşırı turuncu ve sarı gibi sıcak renkler tutkulu enerjik arzularının peşinden koşan heyecanlı ve canlı bir kişiliğe işaret ediyor. Bu rengi tercih eden kadınlar maceraya da daha fazla eğilim gösteriyor.
Ten rengi iç çamaşırları ise doğal rahat ve dışa açık bir kişiliğin göstergesi. Yani bu kadınlar “saklayacak bir şeyim yok” mesajı veriyor.
Debenhams araştırması pembe iç çamaşırının romantik nazik ve şefkat ihtiyacı duyan bir kişiliğin göstergesi olduğunu söylüyor.
Siyah iç çamaşırı tercihi güçlü bireyci ve kendine güvenen kişiliğe işaret ederken beyaz iç çamaşırları öğrenmeye istekli bir kişiliğin dışavurumu olarak değerlendiriliyor.

İÇ ÇAMAŞIRI RENKLERİ VE KİŞİLİK MESAJI:

Ten rengi: Rahat saklayacak bir şeyi yok

Kırmızı: Tutkulu enerjik ve arzularının peşinden giden

Pembe: Romantik nazik ve şefkat ihtiyacı duyan

Siyah: Güçlü ve ateşli

Beyaz: Masum ama teklife açık

Alıntı.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst