İbrahim Tatlıses Evlendi

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
1533.jpg

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız'la tedavi gördüğü hastanede bu akşam saatlerinde evlendi... Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı...

İbrahim Tatlıses, hastane yatağında dünya evine girdi.

Ayşegül Yıldız ile hayatını birleştiren Tatlıses'in nikahını Mustafa Sarıgül kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini işadamı Yüksel Çağlar ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yaptı.

NE ASENA NE DERYA TUNA İBO AYŞEGÜL'Ü SEÇTİ

İbrahim Tatlıses "Bana bir şey olursa sakın evlenme" dediği 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la hastane odasında evlendi.

İbrahim Tatlıses(59) tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü türkücü 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız'la(30) hayatını birleştirdi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız gelinlik tarzı beyaz bir elbise giyerken Tatlıses de takım elbise tercih etti. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içersinde tamamlanan nikaha çiftin ailesinden ve dostlarından birkaç kişi davet edildi.

AYDEMİR AKBAŞ: SÜRPRİZ OLMADI

Oyuncu Aydemir Akbaş, yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'in evlilik kararının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Akbaş, İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın nikahının kıyıldığı Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatlıses'in kararının erken olduğunun düşünülmemesi gerektiğini, kendisinin de evlilik kararını 6 saatte verdiğini kaydetti.

Aydemir Akbaş, ''İbrahim'in içinden gelmiş, ikisi birlikte karar vermişler. Hepimiz olayı dün öğrendik. Benim için sürpriz olmadı. İbrahim'den böyle bir şey bekliyordum. Sağlık durumu çok iyi. Yakında Almanya'ya, belki de ABD'ye gidecek. Çok iyi durumda, çok rahat bir şekilde konuşabiliyor ve yürüyebiliyor'' diye konuştu.
Tatlıses ve Yıldız'ın balayına gidip gitmeyecekleri yönündeki soruya karşılık da Akbaş, Tatlıses'in sağlığının daha önemli olduğunu söyledi.

Ayşegül Yıldız'ın aile yakınları da çiftin uzun süredir erişmeyi bekledikleri mutluluğa kavuştuğunu dile getirdiler.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
12 senedir olması gerekn bişeydi geç bile kaldı Neyseki geç oldu ama temiz oldu olmuş...:1:
Allah mesut etsin...

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Kime niyet kime kısmet :hihi:
Helal olsun Ayşegül'e bekledi bekledi muradına erdi.
Bir yastıkta kocasınlar.
İbrahim Tatlıses'in resmi nikah yapması iyi oldu en azından onu herşekilde örnek alanlar için.

OP
elasu

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Hastahaneden çıkmayı bekleseydi bari
Düşmanlarına bakın ben evlencek kadar iyiyim demek istedi herhalde:acep:
Ama şu resimleri çekeceklerini biliyordu saçını boysaydı yada biraz gülümseyebilirdi.Sanki zorla evlendiriyorlar:hihi:
Neyse Allah mesut etsin ne diyelim:huhuu:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Saçını boyaması belki sakıncalıdır ameliyat oldu ya kafasından hala sol tarafı tutmuyor tam sağlığına kavuşmamış olduğu için belki gülümsememesi yada çevresinden tepki almış olabilir.
Tüm olasılıkları saydım heralde :hihi:

M

madesam

Misafir
ben ev aldı sanmıştım evleneceği aklıma gelmedi:) eee bu adam taaaa memleketteki kadınla nikahlı değilmiydi ya hatta ondan evlenemiyodu sanki.. aman neyse allah mesut etsin

OP
elasu

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Bir süre daha gündemden inmeyecek sanırım.Amaçlarına ulaşıyorlar hastahane odasından bile:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar