İbrahim Çelikkol nefes kesecek

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
1386091572011.jpg


İbrahim Çelikkol nefes kesecek

'Sadece Sen' isimli filmde bir boksörü canlandıran İbrahim Çelikkol, dövüş sahneleriyle izleyenleri şaşırtacak

İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı 'Sadece Sen' isimli sinema filminin fragmanı görücüye çıktı. Hakan Yonat'ın yönettiği ve 'Yılın en iddialı aşk filmi' olarak lanse edilen film; geçmişi karanlık bir boksörle görme engelli bir genç kızın aşkını konu alıyor.

ÖVGÜ TOPLADI
Film, iddialı oyuncu kadrosu, farklı hikayesi ve eşsiz görüntüleriyle şimdiden büyük beklenti yarattı. Fragmandaki etkileyici sahneler ise sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı. Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un romantik sahnelerinin dışında dövüş sahneleri de çok konuşuldu. Bulgaristan'da çekilen dövüş sahneleri, Amerikan filmlerine taş çıkartan görüntülerle dikkat çekti.

BİR GÜNDE ÇEKİLDİ
İbrahim Demirkol; bu kanlı dövüş sahnesi için Prag'tan gelen ve 20 yılı aşkın süredir birçok yabancı filmde oyuncu dublörü ve dövüşçü olarak yer alan Zdenek Dvoracek ile kamera karşısına geçti. Dvoracek; Çelikkol'un performansına hayran kaldığını söyledi. 'Mission Impossible' ve 'King Arthur' gibi filmlerin dövüş koreografı olan Jiri Horky'nin kurguladığı dövüş sahnelerinin çekimleri bir günde tamamlandı.

14 MART'TA VİZYONDA
İbrahim Çelikkol'un bir boksörü canlandırdığı 'Sadece Sen', 14 Mart'ta vizyona girecek.

Sabah

 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Belçim Bilgin Erdoğan her sene bir film cekiyor sanirim?
Oyunculugunu begeniyorum bu arada.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst