İbo sahnede hayranını severken ‘çam devirdi’

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bu durumda siz olsanız ne yapardınız kızlar??

İbo sahnede hayranını severken ‘çam devirdi’
İbrahim Tatlıses sahneye çıkardığı 10-12 yaşındaki kıza “Vay küçük o...” deyince ailesi tepki gösterdi

573246_detay.jpg

Bayramın son günü Dalaman Hilton’da yaklaşık 800 kişiye konser veren İbrahim Tatlıses, küçük bir hayranı için mikrofondan “Vay küçük o.....” deyince Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da bulunduğu salonda büyük gerginlik yaşandı. Küçük kız gözyaşlarına boğulurken, İbrahim Tatlıses özür dilediğini bildirdi.

Mete SÖNMEZ / DALAMAN-AHT

Türkücü İbrahim Tatlıses, bayramın son günü sahneye çıktığı Muğla’nın Dalaman İlçesi’ndeki Hilton Oteli’nde büyük bir gafa imza attı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da izleyiciler arasında bulunduğu konserde ünlü şarkıcı, piste 10-12 yaşlarında bir kız çocuğunu çıkardı. Küçük hayranıyla bir süre sohbet eden ve istediği parçayı seslendiren İbrahim Tatlıses, küçük kız pistten inerken “Bu beni çok seviyor, 2 yaşından beri beni takip ediyor. Bodrum’a geldi, Antalya’ya geldi” dedi. Küçük kız, uzaktan Tatlıses’e bağırarak “Antalya’ya gelmedim” diye seslendi. Bu sözler üzerine Tatlıses, mikrofondan küçük kıza “Vay küçük o.....” dedi. İbrahim Tatlıses’in bu sözleri karşısında hem küçük kız, hem ailesi, hem de salonda bulunan izleyiciler büyük şok yaşadı.

SEYİRCİDEN TEPKİ
Ailesi oturdukları yerden Tatlıses’e tepki gösterirken küçük kız gözyaşlarına boğuldu. Programı izleyen yaklaşık 800 kişiden bir bölümü salonu terk ederken, bir kısım izleyici de “Kızdan özür dile” diyerek İbrahim Tatlıses’e çağrıda bulundu. Aileyi araya giren Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ve otel yönetimi zorlukla sakinleştirebildi.

"ELLERİNİ ÖPTÜM BENİ AFFETTİ"
Konserine ara verip kulise giren İbrahim Tatlıses, yeniden sahneye geldiğinde şu açıklamayı yaptı: “Küçük kızımız bana küsmüş, içeride ağlıyordu. ‘Sen bana küfür etmişsin’ dedi. ‘Vallahi billahi küfür etmedim’ dedim. Ellerini öptüm, beni affetti.”
Konser sonuna kadar salondan ayrılmayan küçük kızın ailesi, konser sonrası sinirli şekilde odalarına gitti.

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.449
Balçiçek İlter adlı habertürk yazarı bu konuda çok güzel bir yazı yazmış. Sizinle paylaşayım istedim.

Balçiçek İlter sert çıktı!...
Baçliçek İlter, İbrahim Tatlıses'in 10 yaşındaki çocuğa küfretmesini köşesine taşıdı... İşte o yazı...

Or....!

Bu ülkenin önemli starlarından biri, 10 yaşındaki hayranına sahnede “Küçük o...” diye sesleniyor ve hepimiz susuyor muyuz?

Dün gazetemle gurur duydum, bu haberi sürmanşete taşıdıkları için. Diğerlerinde pek ses yok... Neden? Muhabir mi yollamadılar yoksa o geceye? Sanmıyorum. Düpedüz haberi görmezden gelmişler. Hatta aynı büyük starın bir bakana, ruhsat alamadığı için, “Allah sizin cezanızı verecek” sığlıkta esprisini sayfalarına taşımışlar ama nedense küçük “o...”dan bahseden yok!

Onun gözyaşlarından... Utancından...

Ya çocuk aklıyla “Sensin aslında o... çocuğu” diye cevap verseydi ne olacaktı?

İşte o zaman kıyameti koparırdık herhalde... Baksanıza ikiyüzlülüğe...

Ben bile kelimeyi açık açık yazamıyorum, ama bir star sahneden, öylesine fütursuzca sallayıveriyor espriyi...

Gazeteciler susuyor...

Kadın dernekleri susuyor...

Muhafazakâr basın susuyor... (Nerede kaldı sizin “Kadın kutsaldır!” göndermeleriniz?
Hüseyin Üzmez’e kadardı herhalde...)

Kadın siyasetçiler susuyor....

En fenası, Kusturica’yı protesto eden, ki konuyla ilgili duruşuna saygı duydum, Kültür ve Turizm Bakanı’mız bile susuyor. Sussa iyi, bir de araya girip küçük o... diye seslenilen çocuğun ailesini sakinleştirmeye çalışıyor. Ne dedi acaba annesine, “Şaka yapmıştır canım, ciddiye almayın mı?” dedi?

(Bir başka star, Tarkan sırf çevreyi korudu diye devletin başka bir bakanından ayar alabilir tabii. Böyle bir ülkede yaşadığımızı da unutmayalım lütfen.)

Sonra biz de köşelerden kalkıp, Başbakan “Eşit değiliz” açıklaması yaptığında olay yaratıyoruz. O bile açıkladı, “Fiziksel olarak eşit değiliz dedim, haklar açısından değil” diye... Ama Türkiye’nin starı, gözbebeği, şarkıcısı, türkücüsü, yönetmeni, oyuncusu, sanatçısı... Artık hangi yönüne hayransanız... Küçücük bir kız çocuğuna “Küçük o...” diyebiliyor ve olay öylemesine geçiştiriliyor...

Ülkedeki erkek bakış açısına bakar mısınız? Haber sansürleniyor, geçiştiriliyor,
görmezden geliniyor... Sakın o büyük starımızın ekstralarında bu gaftan sonra azalma olmuştur zannetmeyin. İşler patlamıştır. Erkek egemen medya bu cümleyi “gaf” diye nitelendiriyorsa örneğin, durum zaten vahim...

Gelin gerçekleri konuşalım...

O salondaki erkeklerin yarısı gülmüştür bu “ince!” espriye...

Çünkü kadına bakış açısı bu...

Önce kadınlara sesleniyorum. Eğer siz bugün o kelime o çocuğa değil de kendinize söylenmiş gibi hissetmiyorsanız, öfkelenmediyseniz, canınız acımadıysa, sizde bir problem var demektir.

Ve siz beyler, eğer o kelime, kendi kızınıza, kardeşinize söylenmemiş gibi davranabiliyorsanız, siz de adam değilsiniz. Gülüyorsanız, ciddiye almıyorsanız, hatta “Ne var bunda büyütülecek” diyorsanız başka tabii... Yoksa siz de mi kızınızı
“Küçük o...” diyerek seviyorsunuz?

O zaman sorarlar. Kimin “o...”su peki?

Balçiçek İlter

Habertürk

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
terbiyesiz adam dur diyen yok bildiğini yapıyor
iki gün önce bir gazete nerelere para aktarıp yardım
yaptığını yazıyordu çok ileri gidiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar