Hürrem'i Hiç Böyle Görmediniz

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Meryem Uzerli, kamera önünde bukalemun misali değişebilen biri olduğunu Vogue Türkiye dergisinin çekiminde kanıtladı. “Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem Sultan’ı, modern zamanların baştan çıkarıcı, gizemli ve tehlikeli kadınına dönüşmekte hiç zorlanmadı.

Uzerli, babası Türk olsa da’da doğup büyümüş, Alman kültürüyle yoğrulmuş, kendini Alman addeden biri... Büyükbabası Almanya’ya işçi olarak giden kuşaktan. Babası Hüseyin Uzerli’nin tarafı ıstanbullu, annesi Ursula Uzerli, Alman. 1983’te doğduğu, Almanya’nın ortasında 200 bin nüfuslu küçük bir şehir olan Kassel’de, annesinin Amerikalı ilk eşinden olan iki üvey ağabeyi Danny ve Christopher ve bir yaş büyük ablası Canan’la birlikte mutlu bir çocukluk geçirmiş. Ağabeylerinden biri beş yıl boyunca’te yaşadıktan sonra’ya yerleşmiş, bugün orada bir patent şirketinde çalışıyor. Büyük ağabeyi’da organizasyon işleriyle uğraşıyor. En iyi arkadaşım dediği ablası Canan, caz solisti.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663440.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663442.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663444.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663446.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663448.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663450.Jpeg

hurrem-i-hic-boyle-gormediniz--1663452.Jpeg

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
ilk resimde bu omu dedim :sok :deli: aşağılara inince evet evet oymuş :cokkomik:

gözümüz hürreme alışmış ondanmıdır nedir bu hali hoş değil :böö:
hürrem olarak kalsın bence :zonk:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
koyu renk nedense hiç gitmemiş. yada biz kızıla alıştıkta öyle geliyor. çekimler çok kasvetli ve karanlık. belkide ondan beğenmedim.

H

Hera

Misafir
Şu an ki dizide ki saç rengi de iğrenç ne renk tir o öle anlayamadım ilk zamanlar güzeldi akıyo tabi garip bi renk oluyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar