Hürrem Sahnelerden Çıkartıldı!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.019
Hürrem sahnelerden çıkartıldı
'Muhteşem Yüzyıl'ın Yapımcı Timur Savcı Meryem Uzerli'nin oynamadığı sahneleri çıkarttı. Şu an ekibin elinde hiç yedek bölüm yok

fft2mm2527424.jpg

‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli 45 ülkeye satılan dizinin yurt dışı gösterim hakkından pay istemişti. Yapımcı Timur Savcı oyuncusunun isteğine karşı çıktı. Meryem Uzerli de kimseye haber vermeden geçen pazar Berlin’e gitti.

29 Haziran’da ekrana gelecek 101. bölümün 3 sahnesini yarım bırakan Meryem Uzerli’ye, yapımcısı Timur Savcı en son dün akşam “Ne zaman geleceksin?” diye sordu. Cevap alamayınca yönetmenleri Yağmur-Durul Taylan’a “Bölümü Meryem’siz bitirin” talimatı verdi. Senarist Yılmaz Şahin, Meryem Uzerli’nin oynamadığı sahneleri çıkarttı. Şu an ekibin elinde hiç yedek bölüm yok.

B PLANI İLGİNÇ!

‘Muhteşem Yüzyıl’ 26 Haziran’da sezon finali yapacak. Meryem Uzerli’nin sözleşmesi 15 Haziran’da bitecek. 3 bölüm daha oynaması gereken Meryem Uzerli’nin tavrı Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Deniz Çakır’ı da rahatsız etti. Ekibin Meryem Uzerli’yi dışladığı iddia ediliyor. B planını açıklamayan Timur Savcı “Hürrem gelmeyebilir. Yerine yine yurt dışından seçim yaparız” diyor.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Sasirdim bencede bu kadar oyanadiktan sonra son 3 bölümde böyle yapmasi profosyenel degil.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Yani özet geçiyorum,Hürremi öldüreceklermi.Dizi bitecekmi:ne:
Eh İbrahim paşadan sonra Hürremde giderse dizi biter bana göre:kizginasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar