Hızlı Yapılan Seksi Saçlar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ginger Otis

Köşedeki ofisteki hoş adam işten sonra sizinle bir şeyler içmek istiyor. Hızlıca neler yapılabilir?

Eğer birçok kadın gibi iseniz, hemen makyaja sarılırsınız. Rujunuzu tazeler, biraz allık sürer, göze batmayan dumanlı etki vermek için biraz far sürersiniz. Bluzunuzda bir düğme daha açar, üzerinize oturan o ceketi çıkartır ve biraz parfüm sıkarsınız. Gitmeye hazırsınız değil mi?

New York’ta Salon Santa Cruz’da çalışan Moskovalı kuaför Katya Ozeryan o kadar da hızlı değil diyor. “Saçları bir kadının sahip olduğu en seksi aksesuarıdır. Eğer saçlarınız seksi değilse, şansınız olamaz.”

sac3.jpg



Seksi saçlar için 5 denenmiş doğru metod öneriyor.

Parlaklık ekleyin. Bu özellikle kısa saçlı kızlar için geçerli diyor. İki elinize de yağlı olmayan bir parça briyantin alın, saçlarınızla nazikçe ovalayın, anında parlaklık ve doku verir. Katya kısa ve seksi saçlar için Sebastian Crude Clay’i öneriyor. Hem tutuş hem de belirginlik veriyor ancak tamamen doğal görünüyor.

Havalandırın. Katya bu teknik özellikle sarkaç gibi orta boy saçlarda çok ise yarıyor diyor. Havalandırmak için uçlardan diplere doğru tarayarak biraz derinlik kazandırın. Küçük bir parça şekillendirici jöle onu tutacaktır. Ancak Katya uyarıyor ve abartmayın diyor Marcia Brady (kesinlikle seksi değil) görünümüne yol açabilir. Saçlarınızın ön ve yan kısımlarını farklı yönlerde taramak saçlarınızın tekdüzeliğinin önüne geçecek ve size moderne ve taze bir görünüm verecektir.

Biraz dalgalandırın. Katya uzun ve dalgalı saçların hala moda ve çok seksi olduğunu söylüyor. Eğer saçlarınız yeterince uzunsa, size birkaç sünger bigudi edinmenizi öneriyor. Kendininkileri çantasında taşıyor, çünkü küçük ve hafifler ve birkaç saniyede saç uçlarınıza sarılabilirler. Sardıktan sonra biraz saç spreyiyle sabitleyin ve makyajınız bitene kadar saçlarınızda bırakın. 10 dakika sonra, kapıdan doğal, seksi, gevşemiş dalgalı saçlarla çıkacaksınız.

Toplayın. Klasik ve romantik bir görünüm ne uzunlukta olursa olsun bütün saçlarla elde edilebilir. Bir topuz, yüzünüz etrafında bırakılmış birkaç tutamla anında seksilik katar. hoş bir toka ya da saçınızla aynı renkte firkete ile saniyeler içinde görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Saçlarınızı arkada toplayın, döndürün ve sıkılaştırın. Yanları biraz saç spreyi ile düzleştirin, yüzünüz çevresinde birkaç tutam saç bırakın. Eğer doğal olarak dalgalı değillerse, birkaç saniyede saçlarınızı kalem etrafında dolayın. İnanın ya da inanmayın, dalgalar dayanacaktır.

Sınırlarınızdan korkmayın. Katya’nın süper seksi saçlar için en son tavsiyesi ne? “Saçlarınızı dağıtmaktan başka hiçbir şey daha hızlı “kötü kız” imajı veremez.” diyor ve ekliyor: “ Saçlarınızı hızlıca tarayın, dağıtın, spreyleyin ve çıkın.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst