Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı

Katılım
15 Şubat 2010
Mesajlar
78
Tepki
183
Puan
33
Yaş
43
Konum
İstanbul
hindistan_sutlu_tatli.jpg

MALZEMELER
1.5 çay bardağı un
2 çay bardağı toz şeker
60 gr tereyağı
1 paket vanilya
1 litre süt
Üzeri için
Toz Antep fistiğı
Hindistan cevizi

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede tereyağını eritip un ilave ederek kavurun. Vanilya hariç diğer tüm malzemeyi tencereye ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin. 10 dakika mikserle çırpın. Servis tabağına alıp buzdolabında 1 saat bekletin. Üzerini Antep fıstığı ve hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst