Hiç kimse dizi sürsün demedi (Koyu Kırmızı)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.383
16297411.jpg

Hiç kimse dizi sürsün demedi

Koyu Kırmızı dizisinin düşük reytingleri nedeniyle biteceği açıklandı. Dizinin başrol oyuncularından Özgü Namal'ın da bu karar karşısında "Yeter ki dizi sürsün, ben parasız da oynarım" dediği iddia edildi. Dün gazetelerde çıkan haberlerin ardından, dizinin yapımcısı Erol Avcı konuya açıklık getirdi.

İşte Avcı'nın yaptığı açıklama;

"Özgü Namal hakkında çıkan ‘’Parasız oynarım dizi sürsün’’ başlığıyla yer alan haber tamamen asılsızdır. Agb sözleşmesinin feshinden sonra alınan karara istinaden 1 Mayıs’a kadar reyting ölçümü sbt tarafından gerçekleştiriliyor. Koyu kırmızı bu ölçümleme sisteminde beklenen reytingi almaması sebebiyle yayıncının ve yapımcının ortak kararı ile 13. bölümde sona erecektir. Bitirme kararının alınmasından sonra başta Ozan Güven ve Özgü Namal olmak üzere tüm oyuncu ekibi işlerine olan bağlılıkları ve izleyiciden gelen dizinin devam etmesi yönünde yoğun baskı sebebiyle TMC’yi arayarak, şayet bitirilme nedeni ekonomik ise sezon sonuna kadar oyuncular olarak bölüm ücretlerini almamaya hazır olduklarını bildirdiler. Hiç bir oyuncumuz ‘’Dizimiz sürsün’’ endişesiyle gelmediler. Tüm oyuncu arkadaşlarım oyunculuk kariyerlerinde iyi bir yerlerdedir ve böyle dertleri yoktur. Ben de kendilerine maalesef planlama dizinin sonlandırılması üzerine yapıldığından dolayı yayıncı kuruluşun kararını değiştirmesinin mümkün olmadığını, bu yüzden 13. bölümde dizimizin sonlanacağını ilettim. Oyuncu arkadaşlarımın bu denli özverili davranışları nedeniyle alkışlanacakları yerde, bazı yazılı basında haklarında çıkan haberleri haketmediğini düşünüyorum."

Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.383
Ozan Güven'i ve Özgü Namal'ı severim ama dizi bana fragmanlardan gördüğüm kadarıyla sıkıcı gelmişti...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bazi diziler kendini belli ediyor bence, oyunculari iyiydi ama konu ilgimi cekmemisti acikcasi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar