Herşeye Rağmen (Atv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
779095298622.jpg


Yine bir dönem dizisi ile dönüyor

'Hatırla Sevgili', 'Kırık Kanatlar' gibi çok izlenen dizilerin proje tasarımcısı Tomris Giritlioğlu, yine iddialı bir yapımla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

atv'de yayınlanacak olan 'Masum Değiliz' adlı dizi; aşk ve intikam konularını işleyecek. Can Nergis, Gülcan Aslan, Laçin Ceylan, Avni Yalçın ve Nur Sürer'in rol alacağı dizide; 30'lu yıllarda başlayıp 40'larda devam eden bir hikaye anlatılacak.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Tomris Giritlioğlu'nun projeleri güzel oluyor zaten bende bakarım...
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
12613977.jpg


Atv'de yaklaşık bir ay sonra yayına girecek oldukça iddialı bir dizinin hazırlıkları sürüyor.

Çekimleri Ayvalık'ta süren 'Sürgün' dizisinin yapımcısı, 'Çemberimde Gül Oya', 'Ihlamurlar Altında' gibi başarılı yapımlara imza atan Şükrü Avşar.

Sürgün, hikâyesi 1935 ile 1945 yılları arasında geçen bir dönem dizisi...

Projenin başında bugüne kadar pek çok diziyi başarıyla hayata geçiren Tomris Giritlioğlu bulunuyor.

Yönetmen Ümmü Burhan...

Başrollerde ise deneyimli oyuncu Nur Sürer, Avni Yalçın, Laçin Ceylan, Engin Şenkan, Can Nergis, Gülcan Arslan, Tuğçe Kumral, Erol Gedik var.

Babasının suçsuz yere idam edildiğine inanan bir çocuğun kararı veren hakimi bıçaklamasıyla başlayan öykü, hakimin çocukla ailesini şehirden kovmasıyla ve yıllar sonra o çocuğun yetişkin bir adam olarak aynı şehre dönmesiyle gelişir. Ve o adamla babasının idam kararını veren hakimin kızı arasında bir yakınlaşma başlar.

Hürriyet
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ATV bu kadar diziyi nereye sığdıracak anlamadım :zuzu:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Hangi dizisinin ayağını kaydıracak acaba?
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
667804020770.jpg

4 ayda 76 yıl geriye gidildi

13.02.2011 'Her Şeye Rağmen' adlı dönem dizisi yakında atv'de başlıyor. Hikayesi 1935 yılında geçen dizi için, Ayvalık 4 aylık sürede 76 yıl öncesine dönüştürüldü!

DİREKLERE, AĞAÇ GÖRÜNTÜSÜ
'Her Şeye Rağmen' dizisi için geri sayım başladı! Ayvalık'ta 14 ayrı mekanda çekilecek dizinin ön hazırlıkları dört ay sürdü. Bu süreçte sokaklardaki direkler özel malzemelerle ağaç haline getirildi. Çanak antenler gizlendi. Evlerin panjurları ise ahşaplarla kaplandı.

200 ÖZEL KOSTÜM DİKİLDİ
Dizi için 1930 ve 40 model araçlar bulundu. Ana karakterler için bin metre kumaş kullanılarak 200 kostüm dikildi. Yüzlerce ayakkabı siparişi verildi. Yapım için Yılmaz Karakoyunlu da proje danışmanlığı yaptı.

'HER ŞEYE RAĞMEN' İLE 1935 YILINA DÖNECEĞİZ
atv'nin iddialı dizilerine çok yakında, proje tasarımını Tomris Giritlioğlu'nun üstlendiği ve Ümmü Burhan'ın yönettiği 'Her Şeye Rağmen' de katılacak. 1935-45 yılları arasında geçen dizi, Ayvalık'ta çekiliyor. Dizinin dönemi doğru yansıtması için şunlar yapıldı:
Sokaklardaki direkler özel kaplamalarla ağaç haline getirildi.
Çatılardaki çanak antenler sarmaşıklarla gizlendi. Evlerin panjurları döneme uygun hale getirildi.
Modelleri, 1930 ve 1940 yılları arasında değişen farklı model otomobiller kullanıldı.
Sokak duvarlarına döneme uygun afişler yapıştırıldı.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
779095298622.jpg

HER ŞEYE RAĞMEN

Tarih: 2011-03-17 TV : ATV Saat: 23:10Tür:Yerli Dizi


“Her Şeye Rağmen Aşk… Her Şeye Rağmen Adalet…Her Şeye Rağmen Umut…”

“HER ŞEYE RAĞMEN”

ilk bölümüyle bir kez daha 17 Mart Perşembe saat 23.10’da atv’de!

(Tekrar)

1.Bölüm
1935 yılında Mehmet adlı bir çocuğun babası, cinayet suçu nedeniyle idam edilir. Mehmet babasının suçsuz olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden kararı veren hakimi bıçaklar. Ayağından sakatlanan hakim çocuğu affeder ama annesinden şehri terk etmelerini ister. Mehmet ve annesi o şehri terk ederler. Aradan yıllar geçer. 1946 yılının ilk aylarında Mehmet babasının haksız yere idam edildiğini ispatlamak ve kovulduğu şehre kendini kabul ettirmek için geri dönmeye karar verir. Şehre gelirken trende tanıştığı bir genç kızla (Leyla) aralarında sevimli bir didişme yaşanır. Mehmet, Leyla’nın da aynı istasyonda indiğini görünce gülümser ama gülümsemesi az sonra kaybolur. Çünkü bu kızı karşılamaya gelen adam babasının idamına karar veren hakimdir. Mehmet’in şehre gelmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş cinayet meselesi yeniden gündeme gelir. Mehmet gerçek katili tespit etmek için uğraş verir. Bu süreçte hakimin kızı Leyla’yla da karşı karşıya gelir. Adeta sevgi ve ilgiyle beslenen Leyla’ya Mehmet ilgisiz ve saldırgan davranır. Bu durum Leyla’yı hem öfkelendirir hem de karşı konulmaz biçimde Mehmet’e yaklaştırır. Leyla’nın hayatta en yakın arkadaşı, babasının eğitimini üstlendiği, kardeşi gibi gördüğü Zeliha’dır. Zeliha idealist bir öğretmendir. Mehmet hayli varlıklı olarak şehre dönmüştür. Yatırımlar yapmaya başlar. Mehmet yavaş yavaş şehri ele geçirirken kızların kalbini de fethedecektir. Leyla ve Zeliha, Mehmet’ten hoşlanacak ancak bunu başlangıçta kendilerinden bile gizleyeceklerdir. Ama bu gerçek bir süre sonra ortaya çıktığında iki kız arasındaki dostluk aşklarının önünde engel olacaktır.
Künye :

Yapım : Avşar Film
Yapımcı : Şükrü Avşar
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu
Yönetmen : Ümmü Burhan
Görüntü Yönetmeni : Ercan Özkan
Senaryo : Ayhan Sonyürek
Sanat Yönetmeni : Erol Taştan
Kostüm Tasarım : Naz Erayda
Oyuncular : Can Nergis, Gülcan Arslan, Tuğçe Kumral, Erol Gedik, Nur Sürer, Avni Yalçın, Engin Şenkan, Laçin Ceylan, Burak Sarımola, Bülent Düzgünoğlu, Efe Ünal
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
41430_her-seye-ragmen.jpg

Her Şeye Rağmen



Tarih: 2011-03-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




Memet, babasının davasının yeniden araştırılması için savcılığa dilekçe veriyor!
Leyla, Zeliha’dan Memet’le kendisi arasında bir seçim yapmasını istiyor! “HER ŞEYE RAĞMEN” aşk ve adalet dolu yepyeni bölümü ile
28 Mart Pazartesi saat 20.00’de atv’de!
HER ŞEYE RAĞMEN
(Yeni Bölüm)
3.Bölüm
Yıllar önce babasını bıçaklayarak sakat bırakan kişinin Memet olduğunu öğrenen Leyla, Memet’in evinin camını kırar. Aşağıya inen Memet’le tartışan Leyla onu intikam peşinde olmakla suçlar ve şehri terk etmesini ister.
Şehirde kalmaya kararlı olan Memet ise kendisine bir fabrika satın alır. Bu arada savcılığa müracaat ederek yeni deliller ışığında babasının davasının yeniden araştırılması için dilekçe verir. Memet’in fabrika satın aldığını öğrenen Tahsin belediye görevlilerini tahkikat için fabrikaya gönderir.
Yavaş yavaş çiftlikteki gücünü artırmaya başlayan Asuman, Tahsin’den mallarını oğlu Ahmet ve Recep arasında paylaştırmasını ister. Leyla, esnaf tarafından yapılan tüm bağışların aslında Memet tarafından kumarda kazanılan parayla yapıldığını öğrenir ve gerçeği Zeliha’ya söyler. Zeliha’dan artık Memet’le görüşmemesini ister. Görüşmeye devam etmesi durumunda Memet’le kendisi arasında bir seçim yapmasını ister.
Bu arada okçuluk müsabakasının yapılacağı gün gelmiştir. Yarışmaya katılan Nusret ve Leyla’nın yanı sıra Memet, Belediye Reisi Tahsin, Asuman, Recep, Ahmet ve Zeliha ile öğrencileri de müsabakayı izlemeye gelmiştir.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
herseyeee154.jpg

trans.gif

Her Şeye Rağmen

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 08.04.2011 22:15

trans.gif

1935 yılında Mehmet adlı bir çocuğun babası, cinayet suçu nedeniyle idam edilir. Mehmet babasının suçsuz olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden kararı veren hakimi bıçaklar. Ayağından sakatlanan hakim çocuğu affeder ama annesinden şehri terk etmelerini ister. Mehmet ve annesi o şehri terk ederler. Aradan yıllar geçer. 1946 yılının ilk aylarında Mehmet babasının haksız yere idam edildiğini ispatlamak ve kovulduğu şehre kendini kabul ettirmek için geri dönmeye karar verir. Şehre gelirken trende tanıştığı bir genç kızla (Leyla) aralarında sevimli bir didişme yaşanır. Mehmet, Leyla'nın da aynı istasyonda indiğini görünce gülümser ama gülümsemesi az sonra kaybolur. Çünkü bu kızı karşılamaya gelen adam babasının idamına karar veren hakimdir. Mehmet'in şehre gelmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş cinayet meselesi yeniden gündeme gelir. Mehmet gerçek katili tespit etmek için uğraş verir. Bu süreçte hakimin kızı Leyla'yla da karşı karşıya gelir. Adeta sevgi ve ilgiyle beslenen Leyla'ya Mehmet ilgisiz ve saldırgan davranır. Bu durum Leyla'yı hem öfkelendirir hem de karşı konulmaz biçimde Mehmet'e yaklaştırır. Leyla'nın hayatta en yakın arkadaşı, babasının eğitimini üstlendiği, kardeşi gibi gördüğü Zeliha'dır. Zeliha idealist bir öğretmendir. Mehmet hayli varlıklı olarak şehre dönmüştür. Yatırımlar yapmaya başlar. Mehmet yavaş yavaş şehri ele geçirirken kızların kalbini de fethedecektir. Leyla ve Zeliha, Mehmet'ten hoşlanacak ancak bunu başlangıçta kendilerinden bile gizleyeceklerdir. Ama bu gerçek bir süre sonra ortaya çıktığında iki kız arasındaki dostluk aşklarının önünde engel olacaktır.Yapım : Avşar Film Yapımcı : Şükrü Avşar Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu Yönetmen : Ümmü Burhan Senaryo : Ayhan Sonyürek Sanat Yönetmeni : Erol Taştan Kostüm Tasarım : Naz Erayda Oyuncular : Can Nergis, Gülcan Arslan, Tuğçe Kumral, Erol Gedik, Nur Sürer, Avni Yalçın, Engin Şenkan, Laçin Ceylan, Burak Sarımolla, Bülent Düzgünoğlu, Efe Ünal, Tülay Günal
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
41782_her-seye-ragmen.jpg


Tarih: 2011-04-22 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


“HER ŞEYE RAĞMEN”
kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için özel bölümüyle 22 Nisan Cuma saat 23.00’de atv’de!

HER ŞEYE RAĞMEN
(Özel Bölüm)

1935 yılında Mehmet adlı bir çocuğun babası, cinayet suçu nedeniyle idam edilir. Mehmet babasının suçsuz olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden kararı veren hakimi bıçaklar. Ayağından sakatlanan hakim çocuğu affeder ama annesinden şehri terk etmelerini ister. Mehmet ve annesi o şehri terk ederler. Aradan yıllar geçer. 1946 yılının ilk aylarında Mehmet babasının haksız yere idam edildiğini ispatlamak ve kovulduğu şehre kendini kabul ettirmek için geri dönmeye karar verir. Şehre gelirken trende tanıştığı bir genç kızla (Leyla) aralarında sevimli bir didişme yaşanır. Mehmet, Leyla’nın da aynı istasyonda indiğini görünce gülümser ama gülümsemesi az sonra kaybolur. Çünkü bu kızı karşılamaya gelen adam babasının idamına karar veren hakimdir. Mehmet’in şehre gelmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş cinayet meselesi yeniden gündeme gelir. Mehmet gerçek katili tespit etmek için uğraş verir. Bu süreçte hakimin kızı Leyla’yla da karşı karşıya gelir. Adeta sevgi ve ilgiyle beslenen Leyla’ya Mehmet ilgisiz ve saldırgan davranır. Bu durum Leyla’yı hem öfkelendirir hem de karşı konulmaz biçimde Mehmet’e yaklaştırır. Leyla’nın hayatta en yakın arkadaşı, babasının eğitimini üstlendiği, kardeşi gibi gördüğü Zeliha’dır. Zeliha idealist bir öğretmendir. Mehmet hayli varlıklı olarak şehre dönmüştür. Yatırımlar yapmaya başlar. Mehmet yavaş yavaş şehri ele geçirirken kızların kalbini de fethedecektir. Leyla ve Zeliha, Mehmet’ten hoşlanacak ancak bunu başlangıçta kendilerinden bile gizleyeceklerdir. Ama bu gerçek bir süre sonra ortaya çıktığında iki kız arasındaki dostluk aşklarının önünde engel olacaktır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
41782_her-seye-ragmen.jpg

Tarih: 2011-04-22 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


“HER ŞEYE RAĞMEN”
kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için özel bölümüyle 22 Nisan Cuma saat 23.00’de atv’de!

HER ŞEYE RAĞMEN
(Özel Bölüm)

1935 yılında Mehmet adlı bir çocuğun babası, cinayet suçu nedeniyle idam edilir. Mehmet babasının suçsuz olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden kararı veren hakimi bıçaklar. Ayağından sakatlanan hakim çocuğu affeder ama annesinden şehri terk etmelerini ister. Mehmet ve annesi o şehri terk ederler. Aradan yıllar geçer. 1946 yılının ilk aylarında Mehmet babasının haksız yere idam edildiğini ispatlamak ve kovulduğu şehre kendini kabul ettirmek için geri dönmeye karar verir. Şehre gelirken trende tanıştığı bir genç kızla (Leyla) aralarında sevimli bir didişme yaşanır. Mehmet, Leyla’nın da aynı istasyonda indiğini görünce gülümser ama gülümsemesi az sonra kaybolur. Çünkü bu kızı karşılamaya gelen adam babasının idamına karar veren hakimdir. Mehmet’in şehre gelmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş cinayet meselesi yeniden gündeme gelir. Mehmet gerçek katili tespit etmek için uğraş verir. Bu süreçte hakimin kızı Leyla’yla da karşı karşıya gelir. Adeta sevgi ve ilgiyle beslenen Leyla’ya Mehmet ilgisiz ve saldırgan davranır. Bu durum Leyla’yı hem öfkelendirir hem de karşı konulmaz biçimde Mehmet’e yaklaştırır. Leyla’nın hayatta en yakın arkadaşı, babasının eğitimini üstlendiği, kardeşi gibi gördüğü Zeliha’dır. Zeliha idealist bir öğretmendir. Mehmet hayli varlıklı olarak şehre dönmüştür. Yatırımlar yapmaya başlar. Mehmet yavaş yavaş şehri ele geçirirken kızların kalbini de fethedecektir. Leyla ve Zeliha, Mehmet’ten hoşlanacak ancak bunu başlangıçta kendilerinden bile gizleyeceklerdir. Ama bu gerçek bir süre sonra ortaya çıktığında iki kız arasındaki dostluk aşklarının önünde engel olacaktır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
41966_cocuklar-duymasin.jpg

HER ŞEYE RAĞMEN(Yeni Bölüm)
6. Bölüm

Tarih: 2011-04-29 TV : ATV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi


Leyla’nın öğrenecekleri Memet hakkındaki gizemi çözmesine yardım edecek mi?

Nusret’in evlilik teklifine Leyla’nın cevabı ne olacak?
Davanın ağır yükü omuzlarına binen Mümtaz, küçük kızının yuvadan uçma ihtimalini nasıl karşılayacak?
“HER ŞEYE RAĞMEN” aşk ve adalet dolu yepyeni bölümü ile 29 Nisan Cuma saat 22.30’da atv’de!

Leyla ile Zeliha barışmış ve eski sıcaklıklarına yeniden kavuşmuşlardır. Leyla, Nusret’in evlilik teklifini, ailenin hepbirlikte olduğu bir anda dile getirir. Mümtaz, kızının ağzından duydukları karşısında gerilir, zira kızını evlendirme fikrine henüz hazır değildir. Memet, ofisine girer girmez karşılaştığı manzara karşısında donakalır. Ofis dağıtılmış, dosya ve evraklar etrafa saçılmıştır. Memet, ona gözdağı vermek isteyenlere karşı, tedbiri elden bırakmayacaktır.
Ahmet evi terketmiş ve otele yerleşmiştir. Asuman, oğlunun Memet ile iş yapacağını öğrenir öğrenmez soluğu, Memet’in fabrikasında alır. Asuman oğlunu geri kazanabilmek uğruna herşeyi göze alacaktır.
Bu arada cinayet mahalinde bulunan yeni delil herkesi heyecanlandırmıştır. Anahtarın katile ait olma ihtimali ise Memeti daha da hırslandırmıştır. Leyla, Memet’in geçmişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ister. Aklına beraber gittikleri ve sıraları aldıkları manastır gelir.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
42111_her-seye-ragmen.jpg

Her Şeye Rağmen



Tarih: 2011-05-06 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




Leyla, Nusret’e ‘evet’ diyor…Ama kendi nişanına gelmiyor!
“HER ŞEYE RAĞMEN” aşk ve adalet dolu yepyeni bölümü ile
6 Mayıs Cuma saat 23.00’de atv’de!
HER ŞEYE RAĞMEN
(Yeni Bölüm)
7. Bölüm
Leyla Nusret’in evlenme teklifini kabul etmiştir. Nişan merasimi için Şehrin önde gelen isimleri davet edilmiş ve hummalı hazırlıklar başlamıştır. Leyla’nın Nusret ile evlenmeyi kabul ettiğini öğrenen Memet, nişan merasimine yetişmeye çalışan Zeliha ile yolda karşılaşır. Leyla’nın nişanlanacağı haberi Memet’e karışık duygular yaşatmaktadır. Memet, Leyla’nın evlilik kararından emin olup olmadığını anlamak için buluşmaya çağırır.
Leyla kendi nişanında ortadan kaybolacak ve Memet ile gizlice buluştuktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Recep, Ahmet’in iffetsiz bir kadın ile görüştüğünü öğrenmiştir. Recep konuyu aile meclisine taşımakta kararlıdır.
Memet, davanın seyrini değiştiren yeni delilin, yani anahtarın açtığı kilidi bulabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Saadet Kılıçer’in ağabeyi Macit, Memet’in dikkatini çeker. Cinayet ile ilgisi olabileceğini düşünen Memet bu bağlantıyı ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ancak Memet’i bekleyen sürprizler henüz bitmemiştir. Bir tesadüf sonucu bulunan valiz akılları karıştırır. Cinayetin çözülmesine her gün bir adım daha yaklaşılmakta ve sinirler giderek gerilmektedir.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
42285_her-seye-ragmen.jpg

Her Şeye Rağmen



Tarih: 2011-05-13 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi




GAZETEDE ÇIKAN BİR HABER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!
Gazetede çıkan bir haber gündeme bomba gibi düşer… Diğer taraftan Memet davanın seyrini değiştiren delile, yani anahtarın açtığı dolaba tam eskici dükkanından ulaşacağını düşünürken eskici dükkanında yangın çıkar! “HER ŞEYE RAĞMEN” aşk ve adalet dolu yepyeni bölümü ile 13 Mayıs Cuma saat 23.00’de atv’de!
HER ŞEYE RAĞMEN
(Yeni Bölüm)
8. Bölüm
Memet şehir ******ne gelerek isyanı bastırır. Şehir ******nde çıkan kargaşa şehirde duyulur. Mümtaz, Tahsin, Nusret hemen oraya gelirler. Leyla insanların aç kalmasına çok üzülmüştür.
Jandarma Tahsin beyin telefonuyla Zühre’nin evini basmış ve onu nezarethaneye atmıştır. Elif okulda Zeliha’ya bu durumu anlatır. Zeliha Mümtaz’dan yardım ister ve Zühre’nin ne iş yaptığını öğrenir.
Asuman, nişanda Leyla’nın Memet’le buluştuğunu öğrenmiş, bu bilgiyi Nusret’in belediye seçimlerinde aleyhinde kullanmayı düşünür ve bir gazeteye haberi verir. Gazetede çıkan haber gündeme bomba gibi düşer. Nusret’in politik itibarı zedelenir.
Savcı, Mümtazın isteğiyle tüm şehirde anahtarın nereye ait olduğunu bulmak için bir arama başlatır. Anahtar eski bir dolabı açar. Anahtarın açtığı masa bir eskiciden alınmıştır. Asıl sahibine ulaşmaya az kalmıştır. Ne var ki gece eskici dükkanı ateşe verilir. Mümtaz eskici dükkanının yanmasıyla suçlunun Aziz’den başka biri olabileceği olasılığı büyür ve vicdan azabı daha da artar. Eskiciden bulduğu kayıt defterlerinin izini sürmeye başlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst