Her Şeye Rağmen'den Neden Ayrıldı?

Tepki
8.217
her-seye-ragmen-39-den-neden-ayrildi-2687825_o.jpg

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Ümmü Burhan'ın yanıtını bugün köşesinde yayımladı. İşte o açıklama:

"HER ŞEYE RAĞMEN'İ NEDEN BIRAKTIM?"

'Her Şeye Rağmen'i beşinci bölümde bırakan Yönetmen Ümmü Burhan, diziyle ilgili yazdıklarımdan sonra şöyle bir eposta gönderdi:

“Ali Bey merhaba. ‘Her Şeye Rağmen' dizisiyle ilgili yazınızı okudum. ‘Kanalın isteği üzerine senaryo ve Yönetmen değişikliği' ifadesi üzerine bir açıklama yapmak gereğini hissettim. Şöyle ki; yıllardır, çok değerli yapımcı, Oyuncu ve ekiplerle çok güzel işlere imza attığıma inandığım yönetmenlik mesleğini yürütüyorum. Başladığım her işte senaryosundan Oyuncularına, prodüksiyonundan ekibine kadar o diziyi bir bütün olarak düşünüp aynı titizlikle yaklaştım. ‘Her Şeye Rağmen' dizisi de başından itibaren beni çok heyecanlandıran ve içinde olmaktan son derece mutlu olduğum bir projeydi. Hazırlık aşamasından çekimlerine kadar, dizinin kaliteli bir yapım olarak ekrana gelmesi için tüm ekip, gece gündüz canla başla çalıştık.

Ancak sizin de yakından bildiğiniz gibi, televizyonda bir dizinin ‘tutma'sı için kanalının, yapımcısının, Oyuncularının, senaryo ve yönetmenin tam bir bütünlüğü ve uyumu yakalamış olması gerekiyor. Bir ayaktaki aksama bile işe olumsuz yansıyor. Çok iyi bir yapımcıyla, her biri çok değerli Oyuncularıyla ve iyi bir kanalla, umutla başladığımız diziden beşinci bölüm itibarıyla ayrıldığım doğrudur. Tam da sözünü ettiğiniz prodüksiyon ve senaryodaki aksamalar nedeniyle, daha üçüncü bölümde, yapımcı firmaya ayrılmak istediğimi, beni bu karara iten nedenlerle birlikte bildirdim. Beşinci bölüme kadar çekmemin nedeni, büyük emek ve zaman harcanan diziyi, yerime yeni bir Yönetmen bulunana kadar, yarı yolda bırakmamak içindir. Dolayısıyla diziden, yapımcı şirketle de kanalla da herhangi bir tatsız diyalog yaşanmaksızın; mesleki titizliğim gereği, kendi kararımla ayrıldığımı ve ‘Her Şeye Rağmen'in ekranda kalıcı bir yapım olmasının en çok beni mutlu edeceğini belirtmek isterim. ”

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar