Hazalın yeni dünyası
Daimi Üye
1 Ocak başlangıç tarihimiz kuzum işte liste ancak oluşur diye şey ettim
Başladıkmı
Başladıkmı
Amin inşallah kuzumRabb'im okuma kuvveti versin hayırla
Ayda 1 cüzmü okumuş olucaz cahil kaldımEvet canım 1 Ocak son okuma tarihi de 30 Ocak yani ayda 1
Bende onu düşünüyordum şimdiAyda 1 cüzmü okumuş olucaz cahil kaldım
Hele kızlarda baksında katılmak isteyenlere göre kalırsa alırım yineBu arada isteyen birden fazla da cüz alabilir
2 haftada 1 haftada 1 cüz seklinde de olur1 Ocak a kadar sayı netlessin...ayda bir hatim olacak şekilde kişi sayısına göre 30 Cüzü paylaşalım derim
Yaa canım benim kuran grubum var maalesef birikti cüzlerimArkadaşlar her ay bir hatim yapalım mı.her ay bir aşağı da ki cüzü almaya çalışıyoruz, böylece sonunda herkes baştan sona Kuran-ı Kerimi okumuş olacak.
Öğreniver ben internetden öğrendim neredeyseKeşke bilsem de katılsam
Canım normalde kişi sayımız falza ise evet ayda 1 2 cüz alınıp hatim yapılmış oluyor sonra da birimiz hatim duamızı okuruz.ama kişi sayımız az o yüzden bekliyorum bakalım katılım nasıl olurBende onu düşünüyordum şimdi
Aynen cikom bakalımHele kızlarda baksında katılmak isteyenlere göre kalırsa alırım yine
Allah kabul etsin inşallah canım.Yaa canım benim kuran grubum var maalesef birikti cüzlerim
Hazalım sayfan hayırlı olsun kuzum bende katılmak isterimArkadaşlar her ay bir hatim yapalım mı.her ay bir aşağı da ki cüzü almaya çalışıyoruz, böylece sonunda herkes baştan sona Kuran-ı Kerimi okumuş olacak.
Toto yokÖğreniver ben internetden öğrendim neredeyse
Hoşgeldin abla hemen 6.cüzü yazıyorum sanaHazalım sayfan hayırlı olsun kuzum bende katılmak isterim
Haklısın . Ben evde boş boş oturuyordum öğrenirken bide bekardımToto yokİş ev derken bişeye vakit bulamıyorum
Olsun bitiremez misin bir cüzBen de isterim ama çok yavaş okuyorum ben ️
Olsun... olsun da yavaş olsun... Tavsiye edilen Kur'an okunuşu zaten yavaş yavaş tane taneBen de isterim ama çok yavaş okuyorum ben ️