Hem incelin hem de selülitlere veda edin!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hemen hemen her kadının iki hayalidir: selülitsiz ve incecik bir vücuda sahip olmak. Şimdi bu iki hayali bir ambalajda toplayan bir ürün var: Bodyshape.

attachment.php


Bodyshape, selülitlerinden kurtulmak ve ince bir forma sahip olmak isteyenler için tasarlanmış bir ürün. Patentli Lipozom Taşıyıcı Sistemi ile, kukui fındığı yağı, yeşil çay ekstresi ve organik kafein gibi doğal etken maddeler içeren bu inceltici bakım kremi, cilde derinlemesine nüfuz edebiliyor. Üstelik, birçok selülit kreminde bulunan ‘aminophylline’ adlı yan etkisi olan kimyasal maddeyi içermediği için bu ürünle düzenli kullanımda incelmenin yanı sıra ciltteki selülit görünümünden de tamamen kurtulmak mümkün.

En etkili sonuç için, Bodyshape’i günde iki kere istenilen bölgelere masaj yaparak uygulanması öneriliyor. Etkisini maksimize etmek için de 30-60 saniye kadar cilde masaj yapmayı unutmayın!

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • bodyshape_mkle.jpg
    bodyshape_mkle.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 95
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bilmiyorumki işte ne kadar etkili. Bana göre sporla beraber kullanılırsa işe yarar gibi. :eek:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
tabiki zaten hiç bi krem tek başına etkili olmaz ama spor tek başına etkili olabilir kızlar hareket hareket:))
 
G

guzelcem

Misafir
inanın hiç faydası olmuyor, tek fayda bol bol su içmek ayrıca sık yürüyüş yapmak birde soğuk suyla masaj yaparak faydalı oluyor yapdığım için ben faydasını görüyorum:) :eek:yna3:eek:yna3:eek:yna3
 

bayankaçık

Yeni Üye
Katılım
25 Mart 2013
Mesajlar
11
Tepki
9
Puan
3
Yaş
43
Konum
İstanbul
Selülitler dolaşım bozukluğundan kaynaklanıyor bol su düzenli beslenme ve hareket ile dolaşımı arttırarak selülitlerinizde azalma olabilir ama en zor yağ yakımın gerçekleştiği bölgede bacaklardır ona göre bol hareket bol su kremlerin bir işe yarayacağını düşünmüyorum birde böyle masaj etkili uygulamalar var onları da deneyebilirsiniz son olarak yeni nesil lpg yi duydum. :findikim:
 
Katılım
13 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
7
Puan
3
Konum
istanbul
belli bir yaştan sonra yediklerine dikkat de etsen, spor da yapsan ****bolizma yavaşladığı için, selülit de yağlanma da oluyor. bir sürü krem kullandım fayda göremedim. yeni nesil lpg var ona başladım. az oldu, ama çok memnum kaldım :)
 

possessionss

Yeni Üye
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
14
Tepki
1
Puan
3
Konum
İstanbul
Bol bol spor yapmalı. Hareket ve su içmek çok önemli kızlar ama benim gibi takıntılıysanız uzman eşliğinde devam edin çalışmalarınıza yeni nesil lpg seanslarına gidiyorum. bol su içiyorum yürüyüş yapıyorum. bir iki jel kullanıyorum seanslarla birlikte . öneririmm:sirin:
 

nilaysss

Yeni Üye
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
2
Puan
3
Konum
istanbul
valla benim bir arkadaşım yeni nesil lpg yaptırıyor ve çok memnun, randevu aldım bende başlıcam. -ciko
 

cinderella

Yeni Üye
Katılım
21 Aralık 2014
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
Bursa
Merhaba kızlar bu selülit derdi bendede ortaya çıktı.Arkadaşlar arasında konuşurken bir arkadaşım ben janze diye bir selülit kremi kullanıyorum dedi ve çok memnun olduğunu söyledi.Bende o kremden kullanmaya başladım arkadaşımın dediği gibi gerçektende etkili bir krem ayrıca sürdüğüm bölgede yanma hissi olmuyor çok memnunum sizede tavsiye ederim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst