Hanımefendiler Plajda Yarışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
beni hep sapuk buldunuz ama bakın en usturuplunuz benim açmamışım hiç bir yerimi :gul: kollarımı tabikide sana açtım sılacım koş koş kso na koş

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
79.jpg
H1545.jpg

Ben esseye karşın önlemimi aldım,deniz havlumu hazır ve nazır tutuyorum..
Esse gelirse yedekte de havlum var kızlar,hemen saklayın oranızı buranızı:kptmya:

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:haklıısıın şşahıım arkadaşşlıık paylaşşmaktıır ama havlunu bizimle paylaşşıırsıın ama değğilmi yoğğsam nurinin elinden çekeceğğimiz var:gul::gul::gul::gul:

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
iyi bari benim oramı buramı saklamama gerek yok nuri geldiğinde coşkunum gelebilir ona serbest her halimle görebilirrrrrrr :kptmya:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
beni hep sapuk buldunuz ama bakın en usturuplunuz benim açmamışım hiç bir yerimi :gul: kollarımı tabikide sana açtım sılacım koş koş kso na koş

aaayyyyyyyyyyyyyyyy korktum o nasııl koşş demek öyle ksom en kapalıı ama seksü bi poz canikom ah ahhhhhhhh çok aradıım şşöle bikinili bi pozunu ama hepside çoğğ fenaydıı bi yayıınlasaydıım ne nuriden ne behlülden nede coşşkundan kimse kurtaramazdıı seni:gul::gul::gul::gul::gul:üçlü katliama kurban giderdin bcm kııyamadıım sanada o yüzden yayıınlamadıım:gul::gul::gul:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Anam senin güzelliğin karşısında nesgayfemi devirdim beee:icelim:
Bu güzellikler karşısında az daha pcm'den olaydım:gul:

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:şşahıım bu mesajıınıı okurken ben naptıım bil elimden su eksik olmaz benim bil noldu şşimdi tam su içiyodum mesajıı okurken suyu püskürttüm pc ekran hep su oldu kurutayıım onu derken kamerayıı düşşürdüm onu düzelteyim derken telsiz telefon yerinden düşştü halimi görseydiniz çatlardıınıız gülmekten:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:şşahıım bu mesajıınıı okurken ben naptıım bil elimden su eksik olmaz benim bil noldu şşimdi tam su içiyodum mesajıı okurken suyu püskürttüm pc ekran hep su oldu kurutayıım onu derken kamerayıı düşşürdüm onu düzelteyim derken telsiz telefon yerinden düşştü halimi görseydiniz çatlardıınıız gülmekten:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

:gul::gul:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
E sıla bu kez gerçekten küstüm ama adım bile geçmiyo aşkolsu n ne fındık olarak ne coşkun olarak

artık konuşmuyorum senle:hihh:

ayyyyyyyyyyyyy kııs ben senin pozunu aslıında unutmadıım unutmadıımda nasııl ekleyim bilemedim sana bıırakııyom ekleyimmi eklemeyimmi
bu arada adıın coşşkun olarak geçti hani okumadıınmıı bacıım küsme bana yoyyuy yalvayosaaaaa:eek::eek::eek:ama dediğğim gibi istisen ekliyim pozu nedersin?-hmm-hmm-hmm-hmm

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:halay:halay:halay:halay:halay:halay

işşteeeeeeeeeeeeeeee fıındıığğıımıın resminide yayıınlııyorummm terddütte kaldıım onayıınıı aldıım yolluyorum kıızlar dikkatli olun nuri behlül sakıın buraya gelmesin amanıın halimiz nice olur sonra:gul::gul::gul:

4053.jpg

işşte fıındııkkurdu kııslarrrrrrrrrr

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
:gul: :gul: Kızlar koptum ya :gul:

Biriniz nescafe, diğeriniz su:gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar