aaaaaaaaaaaaaaaaa
güzel fikir şah kabul ederse katılırım valla
Kızım ya sen şu ımzanla bıle katılabılırsın valla
aaaaaaaaaaaaaaaaa
Sılam önce web kamerasından çekmeyi dene olmazsa,telefonunla çek birtanem,yüklemeyide kablosu ile yapabilirsin..ya bende katılmak istiyim ama webden çektiğim resim güzel olurmuki telefondan çeksem buraya nasıl eklerim onu bilmiyim yaaa
Yeni eski hiç farketmez birtanemyeni resimmi olmasi lazim melegim
hadi bakalim bizde variz insallah
Olur ablacım olmazmıbenimkiler büyüdü ama bebeklik resimlerini koysam olmazmı
Hiç farketmez sumeyyem yiğeninin kardeşinin resimleride olur,önemli olan katılım olsun birtanem.çok güzel bir fikir çok güzel olacak eminim heycanlandım bak şimdi bebekler kendi bebeğimizmi olacak yoksa yeğenler filan olurmu benim kız büyüdü de yeğenler var
Eski resminide gönderebilirsin birtanem.cok guzel fikir harika ya bende varim dicemde bitanecik oglum var benim..oda masallah 12 yasinda kocaman olduda millet mini mini bebislerini ekler benim oglum aralarinda oylece kaliverir artik:gul:ama suanki hallerimi bebeklik resmi olurmu acaba??kardelen27 arkadasmizda ayni soruyu sormus gerci
Olur birtanem.bende katılırım yarışmaya... kızımızın gelinlikli resmi olurmu?
Cık bekleyemedim:sigara:bende kızımla katılmak isterdim 5 ay bekleyemedinmi şahım yarotesto:
rotesto:
Olur sende ulrtason resmi ile katılaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bana özel mesaj ile göndereceksiniz canım.resimleri kime göndericez bizde katılırız
kizlar sizler ve sahim da kabul görürse eger haftanin SIKKI gibi yavrularimizida her hafta yada her ay secsek ya ne dersiniz?