Hanımefendi Konutları - Teyzos - Daire 2

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yaa siz ne hayırsız komşusunuz be:hııh: tanışmaya geliyorsunuz eliboş mu geldiniz epiciiiniz :bayik:eliboş geleni tepelerim demedimmi ben :aglak:kaçacak delik arayın şimdi :oklava:

ben ev hediyesi ile geldim.. kendimi getirdim daha büyük hediye ne olabilir:165:yer, içer, yatarım:dil:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
masa2.JPG

Hanımlar çoktandır ziyafet vermemiştim bu kadar yeni üyemiz varken bir tanışma sofrası olmasa olmazdı değilmi ;) Eli boş geleni tepelerim :oklava: :haha:
@Miu
@hippotalamus
@Mimu88
@igdedali

@Ausencia_
@eflalim
@nehirnil111
@Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
@hepfit
@MaliPina
@D3S1R3
@Elalis
@Çakıl80
@nk83
@mügü
@Ev Kedisi

Teyzosum sana gelmekte çok masraflı ya hep eli boş gelmeyin diyorsun ocağıma incir ağacı diktin bu konu açıldığından beri :kriz:

Şaka bir yana o sofra ne öyle ya tam benlikmiş bir otursam 2 gün kalkmam başından eee anca biter haha

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
masa2.JPG

Hanımlar çoktandır ziyafet vermemiştim bu kadar yeni üyemiz varken bir tanışma sofrası olmasa olmazdı değilmi ;) Eli boş geleni tepelerim :oklava: :haha:
@Miu
@hippotalamus
@Mimu88
@igdedali

@Ausencia_
@eflalim
@nehirnil111
@Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
@hepfit
@MaliPina
@D3S1R3
@Elalis
@Çakıl80
@nk83
@mügü
@Ev Kedisi

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu listedekilerin hepsi diyette .... ben değilim teyzoşum-kop .... emziren anayım , süt lazım:ninni::ninni: ... kuruldum masanın başına haberin olsun ...:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

şahane sofran bu arada , eline koluna yüreğine sağlık :kalp::kaalp::kalp:

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar