Hanimefendi.com' a benden hediye :)

efrin

Yeni Üye
Tepki
19
selam kızlar:heyo: aslında daha güzel şeyler yazmak istiyordum ama biraz önce okuduğum haberle allak bullak oldum :mendil: dün imza bölümündeki resimleriniz yazılarını çok hosuma gitti bende kendime bişeyler ypmak istedim yaptım ama imzama nasıl ekliceğim konusunda pek fikrim yok :cokkomik: dosya türü farklı çünkü. bende facebook'ta paylaştım :) sitenin adını duyurmaya çalıştığınızı okumustum dün forumda, belki yararı olur, benden de foruma bir hediye olsun dedim :lilav: videoyu face de paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır diye düşünüyorum. burdan adresini verirsem yanlıs olurmu bilmiyorum :acep: reklam filan değil sonuçta foruma hediye bir sorun çıkmaz sanırım. :ayk: yanlıs bişe yapıyorsam yetkili arkadaşımız düzeltir zaten. neyse lafı çok uzattım bnden bu kadar yorumlarınızı da bekliyorum kızlar nasıl olmus video:hanimgul:

...............

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.326
Bu şekilde yönlendirme yapmıyoruz canım aşağıdaki kapalı linke tıklayarak nasıl resim yada video yükleyeceği öğrenebilirsin o şekilde eklersen daha iyi olur...

Tıkla

OP
E

efrin

Yeni Üye
Tepki
19
verdiğin linkten yapamadım canım hiçbirşey çıkmadı forumda. bende youtube a ekleyip ordan yükledim foruma :evet: böyle bir sakıncası var mı?

OP
E

efrin

Yeni Üye
Tepki
19
şarkının arasında bir ses çıkıyor orayı kesemedim :( nasıl yapıldığını bilen var mı?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.326
Eline sağlık canım teşekkür ederiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar