Hangi yakışıklı size göre?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Test_1019.jpg

Memlekette yakışıklı çok. Maşallah bu konuda bereket akıyor sokaklarımızdan. Bunları doğururken anaları bal ile yoğuruyor. Ama biz bu teste yalnızca dördünü aldık. Bakalım hangisinden yana akıyor gönlünüz? Farzedin bunlar hayalimizdeki adamların prototipleri olsun. Hepsinin yari var, gönlümüz aksa da yan gözle bakamayız. Ama Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin diye dua ederiz. Testimiz bilimsel değer taşımaz, aaah ah, bu mevzu gündeme geldiğinde bilim kimin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Result_3640.jpg

Fikret Kuşkan

Adap sahibi olmakla birlikte, yaramazca bir görüntüsü var. Her an yoldan çıkabilir ve yanında sizi de sürükleyebilir. Ama mutlaka yeterince güçlü bir motivasyonu olması gerekir. Fethetmesi zor, ama bir kez fethettiğinizde hep sizinle kalır. Oyun da oynarsınız, hayatı ciddiye de alırsınız birlikte. Kolay kolay yarı yolda bırakmaz kimseleri

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
fikret kuşkan çıktı bana da...ama oğlumun babasını tek geçerim:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızlar var ya sadakatinize hayran kaldım ben atladım çözdüm testi çok meraklı gibi ben sadakatsizmiyim şimdi:dil::dil:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Timuçin Esen
Sert görünüşlü romantik erkeklerden hoşlanıyorsunuz. Doğal, kendiliğinden ve zorlamaya mahal bırakmayan bir ilişki istiyorsunuz. Yakışıklı olsun, esmerliği yakışıklılığını tamamlasın diyorsunuz. Gülünce gözlerinin içi parlasın, size bakınca içi erisin, böyle birini arzuluyorsunuz... Gerektiğinde size bile isyan edebilsin istiyorsunuz. İrade sahibi olsun erkeğiniz. Öyle biri olsun ki, onun yanında kendinizi hem güvende hem de tehlikede hissedesiniz... Bulunca bize de haber verirsiniz...

buldum bıle esim -hmm

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
Fikret Kuşkan
Adap sahibi olmakla birlikte, yaramazca bir görüntüsü var. Her an yoldan çıkabilir ve yanında sizi de sürükleyebilir. Ama mutlaka yeterince güçlü bir motivasyonu olması gerekir. Fethetmesi zor, ama bir kez fethettiğinizde hep sizinle kalır. Oyun da oynarsınız, hayatı ciddiye de alırsınız birlikte. Kolay kolay yarı yolda bırakmaz kimseleri

valla ben bekarım hemen çözdümmm.amannnn ben zor erkekleri sevmem birde onu çözmeye mi uğraşacağım.-hmm-hmm-hmm

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
Fikret Kuşkan

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Mehmet Günsür

Result_3641.jpg

Şık, yakışıklı ve temiz... Her daim özenli ve kendine güvenen biri partneriniz. Onu deniz kıyısında tek başına yürürken ya da bir barda küçük küçük demlenirken görebilirsiniz. Aşırıya kaçmadıkça her türlü deliliği birlikte deneyebilirsiniz. Onunla beraberken asla sıkılmayacaksınız. Birlikte alışkanlıklar geliştirip, hayatın tadını çıkartacaksınız. Temposu fazla yüksek olmayan, ağır ama aksamayan, uzun bir filmde birlikte mutlu olacaksınız.

Eşimin tıpkısı :kupa::kupa::kupa:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Sert görünüşlü romantik erkeklerden hoşlanıyorsunuz. Doğal, kendiliğinden ve zorlamaya mahal bırakmayan bir ilişki istiyorsunuz. Yakışıklı olsun, esmerliği yakışıklılığını tamamlasın diyorsunuz. Gülünce gözlerinin içi parlasın, size bakınca içi erisin, böyle birini arzuluyorsunuz... Gerektiğinde size bile isyan edebilsin istiyorsunuz. İrade sahibi olsun erkeğiniz. Öyle biri olsun ki, onun yanında kendinizi hem güvende hem de tehlikede hissedesiniz... Bulunca bize de haber verirsiniz...
buldum bile:ask:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Result_3638.jpg

Timuçin Esen

Buldum buldum merak etme:kayris:

Y

yeşilçay

Misafir
test yapmıyorum:)

mehmet günsürü tek geçerim adamda şeytan tüyü var:):)

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Mehmet Günsür

Result_3641.jpg

Şık, yakışıklı ve temiz... Her daim özenli ve kendine güvenen biri partneriniz. Onu deniz kıyısında tek başına yürürken ya da bir barda küçük küçük demlenirken görebilirsiniz. Aşırıya kaçmadıkça her türlü deliliği birlikte deneyebilirsiniz. Onunla beraberken asla sıkılmayacaksınız. Birlikte alışkanlıklar geliştirip, hayatın tadını çıkartacaksınız. Temposu fazla yüksek olmayan, ağır ama aksamayan, uzun bir filmde birlikte mutlu olacaksınız.

:ciklet::ciklet:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar