Hangi duygularinizi kontrol etmekte zorlanirsiniz?

Hangi duygularinizi kontrol etmekte zorlanirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    49

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
Çok merhametliyim ve buna karşı koyamıyorum tabi birde aşk..Bazen mantığım almıyor ya bu nasıl bir şeydir halen anlamış değilim :D

OP
__asli__

__asli__

Daimi Üye
Tepki
448
bende kiskancligimi kontrol edemiyorum cok rahatsizim bu durumdan..ama önüne gecemiyorum... sevdiklerimi kimseyle paylasamiyorum..

G

GuL_CiCeGi

Misafir
ben korkumu hıc yenemıyorum karanlık olsun yanlızlık olsun kaybetme vs yanı korkumu hıc yenemıyorum gecen sene dönme dolaba bıne bılıyordum bu sene bındım nasıl ındıgımı bilemedim korkudan kalbim küt kütt fırladı.. korku bence en kötüsü insan kendi garip hıssediyor:(

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
sevincime engel olmam ama korkuma öfkeme kıskançlığıma engel olabiliyorum :D

KRİZANTEM

Aktif Üye
Tepki
148
Arkadaşlar Bende öfkeme Engel Olamıyorum:( hele bu sıaralar çok öfkeliyim herşeye eşimlede sık sık tartışıyorum ya offf:(

Tepki
8.216
maalesef bazen öfkeme yenik düşüyorum aslında hiç hoş bırsey değil bunuda bıiliyorum ama huy meselesi..yinede yenme çabasındayım artık kendımı bu konuda kontrol edıyorum belkı hamilelikten dolayı fazlalaşmıştı bır ara ama suan duruldum

ece

Daimi Üye
Tepki
367
cok merhametli oldugumu dusunuyorum ve buna bazen istesemde engel olamiyorum.
Bunun yuzunden canim cok yaniyo bazi insanlarin bu yonumden guc alip benim canimi acitmasi..... neyse bosverin

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
Çok merhametliyim ve buna karşı koyamıyorum tabi birde aşk..Bazen mantığım almıyor ya bu nasıl bir şeydir halen anlamış değilim :D

ah canim kardesim merhametten maraz dogar.bu bir ata sözü ne kadar dogru,deyilmi askta mantik yoktur zaten canim gitmek istediyi yere götürür insani,bunun icinde mantik olmaz zaten askta mantik ararsan bulamazsin sevgiyle kal canim

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ben korku ve aşk.korkunca saklayamıyorum işte.bi de aşk ya eşim ne yaparsa yapsın çok da sinir olsam bi kere baksın gözlerime tamam.hemen gülüyorum:D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
malesef bende sinirlenince gözüm bişey görmez. ne yazıkki ankettede öfke en önde açık ara gidiyor:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar