Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi duygularinizi kontrol etmekte zorlanirsiniz?
ben korkumu hıc yenemıyorum karanlık olsun yanlızlık olsun kaybetme vs yanı korkumu hıc yenemıyorum gecen sene dönme dolaba bıne bılıyordum bu sene bındım nasıl ındıgımı bilemedim korkudan kalbim küt kütt fırladı.. korku bence en kötüsü insan kendi garip hıssediyor
maalesef bazen öfkeme yenik düşüyorum aslında hiç hoş bırsey değil bunuda bıiliyorum ama huy meselesi..yinede yenme çabasındayım artık kendımı bu konuda kontrol edıyorum belkı hamilelikten dolayı fazlalaşmıştı bır ara ama suan duruldum
cok merhametli oldugumu dusunuyorum ve buna bazen istesemde engel olamiyorum.
Bunun yuzunden canim cok yaniyo bazi insanlarin bu yonumden guc alip benim canimi acitmasi..... neyse bosverin
ah canim kardesim merhametten maraz dogar.bu bir ata sözü ne kadar dogru,deyilmi askta mantik yoktur zaten canim gitmek istediyi yere götürür insani,bunun icinde mantik olmaz zaten askta mantik ararsan bulamazsin sevgiyle kal canim