Hangi burç bebeğe ne oyuncak almalı?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ko%C3%A7.jpg



Koç bebeği

Koç bebeği, oldukça hareketli ve ilgiyi üzerine çekmeye meraklı bir bebek olacaktır. Cesur ve acelecidir. Diğer çocuklardan daha önce birçok şeyi deneyimleyecek ve öğrenecektir. Büyük ihtimalle diğer çocuklardan önce diş çıkaracak, yürüyecek ve konuşmaya başlayacaktır. Hareketli ve cesur yapısı, kazaları daha fazla üzerine çekmesine yol açabilir. Bu sebeple her zaman tedbirli olmalısınız. Baş ve yüz kısmını korumalısınız.

Koç burcu bebeğine kırmızı renk çok yakışacaktır fakat bu heyecanlı bebeği sakinleştirmek için daha yumuşak renkler kullanırsanız ona istediği huzuru verebilirsiniz.

Koç bebekleri, savaş gezegeni Mars’ın etkisinde olduklarından, savaş makineleriyle ilgili her türlü oyuncak, ilgilerini fazlasıyla çekecektir. Fakat bu onun kavgacı tarafını daha da ortaya çıkaracağından siz en iyisi Koç bebeğinizi yüksek enerjisini atması için spora yönlendirin ve top oyunları, yüzme gibi aktivitelerle oyalayın. Böylece bebeğiniz hem eğlenecek hem tatlı bir şekilde yorgunluk atacaktır.

Boğa bebeği

Boğa bebeği son derece sessiz, huzursuzluktan, yüksek sesten korkan, boğazına oldukça düşkün bir bebektir. Karnını doyurduğunuz sürece sizi asla üzmeyecektir. Venüs yönetiminde olan Boğa bebeği, karnı doyduktan sonra klasik müzik eşliğinde huzur içinde uykuya dalacaktır. Tensel bir bebek olan Boğa bebeği aynı zamanda masaja da bayılacaktır. Boyun ve boğaz kısmı hassastır, bu yüzden bu bölgelere ekstra önem vermeniz gerekir.

Boğa burcu bebeğinizin odasını, açık yeşil ve toprak tonları gibi ona huzur veren renklerde döşerseniz, bebeğinizi çok mutlu edersiniz.

Boğa bebekleri, yöneticileri Venüs’ün güçlü olmasıyla hem tensellik hem de huzur arayan bebeklerdir. Sarılacağı yumuşacık peluş bir oyuncak, dinlendirici müzikler, çalan bir müzik kutusu, huzur arayan bebeğinizi fazlasıyla mutlu edecektir.

İkizler bebeği

İkizler bebeği, değişken burç özelliği taşıdığı için, oldukça hareketli, değişken, meraklı bir bebek olacaktır. Hızlı öğrenecek ve çok çabuk konuşmaya başlayacak, fazla iştahlı olmayan bu bebek sürekli hareket edecektir. Konuşmaya başlar başlamaz etrafıyla iletişime geçecektir.

Bebeği düzenli olarak temiz havaya çıkarmalısınız, ciğerleri hassas olan bu bebeklere temiz hava şarttır.

İkizler bebebği yaradılışı gereği oldukça meraklı ve değişken olduğu için, önce bir oyuncak için tutturacaki aldıktan hemen sonra, onu keşfedip merakını yenecek ve kaldırıp bir tarafa atacaktır. Bu nedenle İkizler bebeğinize pahalı oyuncaklar almaktansa, onun zekasını ve becerikli ellerini kullanacağı türden oyuncaklar alırsanız, hevesi hiç geçmeyecektir.

Yengeç bebeği

Yengeç bebeğiniz size oldukça düşkün olacaktır. Duygusal olan bu bebekler için, anne, aile, ev her şeyden önce gelir. Evden dışarı çıkmak istemeyecek ve sizinle hep yakın temasta olmayı seçecektir. Kendini güvende hissetmeye ihtiyacı vardır. Oldukça iştahlı olan bu bebek karnı doyduğunda da kendini oldukça güvende hisseder.

Mide ve göğüsler bebeğinizin en hassas bölgeleridir. Bebeğinizin karnını doyurduktan sonra, güzel bir banyo yaptırırsanız, su burcu bebeğinizi çok mutlu etmiş olursunuz. Gümüş ve gri renklerin her tonuyla bebeğinizin odasını döşeyebilirsiniz.

Yengeç bebeğinize almanız gereken en iyi oyuncak yine bir bebek olacak; bebeğiniz bu bebeği giydirecek, uyutacak, yedirecek ve Yengeç'e özgü annelik duygularını tatmin ederek çok mutlu olacaktır. Erkek Yengeç bebeklerineyse içinde su olan oyuncaklar alırsanız, su onları rahatlatacaktır.

Aslan bebeği

Aslan bebeği, ilgi odağı olmaya bayılır. Onun derdi eğlenmek, fark edilmek ve oyun oynamak olacaktır. Yaşı bir parça ilerlediğinde okuldaki tüm sosyal etkinliklere gönüllü katılamak isteyecektir. Gururlu, arada kızgın olan Aslan bebekleri çok sevgi dolu ve paylaşımcı bebeklerdir. Oyuncaklarını arkadaşlarıyla seve seve paylaşacaklardır. Yeter ki ilgi onların üstünde olsun.

Bu gösterişli, ihtişamlı, hayat bebeğinizin odasını turuncu, sarı gibi sıcak renklerde döşeyebilirsiniz.

Başak bebeği

Oldukça zeki olan Başak bebeği, küçük yaşlardan itibaren dikkat çekici bir göze sahip olduğunu size gösterir. Titiz ve detaya bir bebektir. Başak bebeğini mutlaka temiz tutmalı ve sık sık banyo yaptırmalısınız. Küçük yaşlardan itibaren kendi sorumluluklarını alacak ve zevkle hizmet edecektir. Sizin ikaz etmenize gerek kalmadan derslerine çalışacak ve oldukça başarılı olacaktır.

Ciğerleri ve bağırsakları hassas olan bu kıpır kıpır, hareketli bebeği mutlaka korumalısınız. Odasını mavi ve yeşil renklerin en açık tonlarında döşeyebilirsiniz.

Başak bebeğinizi oyalamak için, yap-boz tarzı oyuncaklar oldukça iyi olacaktır. Hizmet etmeyi ve detay işlerle uğraşmayı seven bebeğinize, kendi yaşına uygun puzzle ve zeka açıcı renkli tahta oyuncaklar alırsanız onu memnun etmiş olursunuz. Yine kırtasiye ürünleri, kalemler, kağıtlar da ilgisini çekecektir.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
terazi.jpg

Terazi bebeği

Terazi bebeği, Venüs etkisindedir ve oldukça güzel bir bebektir. Pırıl pırıl cilde sahiptir. Sosyal olmayı seven, kalabalıklardan hiç sıkılmayan bebeğinizle rahatlıkla sosyal hayatınızı paylaşabilirsiniz. Epey iştahlı olan bu Terazi bebeğinin tatlıya daha fazla ihtiyacı ve düşkünlüğü olabilir ve bebekliği tombik olarak geçebilir. Arkadaşı bol olacak ve onları çok önemseyecektir. Nazik ve zarif bir bebektir.

Bebeğinizin böbrekleri hassas bölgeleridir, bu bölgelere önem vermenizde yarar var. Bebeğinize iyi gelecek renkler pembe, mavi ve açık yeşillerdir.

Terazi bebekleri en sosyal bebekler olduğundan, oyun oynamak için bir partnere gereksinim duyarlar. Venüs yönetiminde olan bebeğinizi mutlu etmek için çocuk şarkıları çalan müzik kutusu, resim yapması için renkli kalemler onu çok memnun edecektir.

Akrep bebeği

Akrep bebeği oldukça sessiz bir bebektir. İştahlı fakat son derece inatçı olabilir. Aynı zamanda duygusal bir bebektir. Sevdiği oyuncaklardan ayrılmak istemeyecek, değişiklikten hoşlanmayacaktır. Cinselliği diğer çocuklardan çok önce keşfedecektir. Güçlü bir iradesi vardır, asla onlarla inatlaşmayın.

Akrep burcu rengi kırmızı ve tonlarıdır. Odalarında ve kıyafetlerinde bu rengi seçerek onları mutlu edebilirsiniz. Vücutlarında dikkat edilmesi gereken bölgeler cinsel organlarıdır.

Akrep bebekleri de Koç bebekleri gibi savaş gezegeni Mars tarafından yönetilir ve tabanca gibi oyuncaklar ilgisini çeker. Fakat siz su burcu olan bebeğinize su tabancası alarak, hem bayıldığı suyla oynamasını sağlamış hem de içsel olarak ona çok iyi gelecek mücadele arzusunu geliştirmiş olursunuz.

Yay bebeği

Ele avuca sığmaz Yay bebeği sürekli yeni bir şeyler keşfetmek ister, asla yerinde duramaz. Çok çok minikken Yay bebeğinizi alıp seyahate rahatlıkla çıkabilirsiniz. Algıları oldukça açıktır. Yollarda kendini çok iyi hissedecektir. Meraklı, hevesli, neşeli, hayat dolu, spora oldukça düşkün bir bebektir. Yine iştahı açık olan Yay bebeği şişman dahi olabilir. Özgürlüğüne aşın derecede düşkündür. Kesinlikle Yay bebeğinizi kısıtlamalar ve kurallarla boğmamalısınız, zaten koyduğunuz kurallara asla uygun davranmayacaktır. Bebeğinizi özgür bırakın ve keşfetmesini sağlayın.

Bebeğinizin hassas yeri kalçaları ve baldırlarıdır. Oldukça hareketli geçirdiği dönemlerde bu bölgelere masaj yaparak bebeğinizi rahatlatabilirsiniz. Rengi mordur. Odasında ve oyuncaklarında mor rengi bulundurmanız bebeğinize iyi gelecektir.

Değişken ve sıkılgan Yay bebeklerinin ilgisini hareketli olan her şey çekecektir. Spora ilgisi olan bu bebek için spor yapmak, sürekli hareketli olmak oldukça önemlidir. Top oynamak ve yaratıcılıklarını geliştirecekleri renkli oyun hamurları onları çok mutlu edecektir.

Oğlak bebeği

Astrolojinin en ağır başlı bebeğidir. İnatçı, azimli ve ısrarlıdır. İstediklerini her koşulda elde edecek fakat bunun için çığlıklar atmayacaktır. Sessiz, sakin ve oldukça sorunsuzdur. Dayanıklı, hastalandığında çabuk iyileşen, geç öğrenen ama öğrendiğini asla unutmayan, çalışkan bir bebektir.

Oğlak bebeğinize en yakışan renkler koyu gri ve siyahtır. Vücudundaki hassas yerleri kemikleri ve cildidir.

Oğlak bebeği toprak burcu bebeği olduğundan, bahçede toprakla oynamak, yazın kumda oynamak en sevdiği aktivite olacaktır. Bu bebek, oyuncaklarının kıymetini de bilecek ve onları paylaşmak istemeyecektir. Ona dayanıklı tahta oyuncaklardan arabalar, atlar alabilirsiniz.

Kova bebeği

Kova bebeği oldukça sosyal olmak isteyen, arkadaş canlısı, marjinal, akıllı ve inatçı bir bebektir. Henüz küçücükken teknolojiye ilgi duyacaktır. Hayvanlara karşı çok ilgili ve merhametli bir çocuktur. Eğer evinizde beslediğiniz bir hayvanınız varsa bu, Kova bebeğiniz için bulunmaz fırsattır. Bebeğiniz olacak diye sakın beslediğiniz hayvanınızdan vazgeçmeyin. Bu hayvan, Kova bebeğinizin en iyi arkadaşı olacaktır.

Rengi turkuvaz olan bebeğinizin vücudundaki en hassas yeri ayak bilekleridir.

Teknolojiye olan düşkünlükleri Kova bebeklerini hemen fark edilir hale getirecektir. Maket arabalar, oyuncak cep telefonları, oyuncak bilgisayarlar, robotlar için deli olacaktır. Üstelik grup içinde çok mutlu olacağı gibi oyuncaklarını da keyifle diğer arkadaşlarıyla paylaşacaktır.

Balık bebeği

Bebeğiniz uyumayı çok seven, hayalci, duru güzelliğe sahip bir bebektir. Balık bebeği için en önemli şey yemek yemek ve uyumaktır. Annesinden asla ayrılmak istemez, derin bir düş gücü vardır. Cana yakın ve oldukça sıcakkanlı bir bebektir.

Bebeğinizin rengi su ve deniz yeşili, vücudundaki hassas yerleriyse ayaklarıdır.

Hayalci Balık bebeğinizin beşiğine asacağınız ışıklı, müzik yayını yapan oyuncaklar onun kendisini harikalar ülkesinde hissetmesini ve çok çok mutlu olmasını sağlar. Aynı zamanda oyuncak akvaryum, sulu boya gibi oyuncaklar onu oyalayacaktır.

Alıntıdır!
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
İkizler bebeği

İkizler bebeği, değişken burç özelliği taşıdığı için, oldukça hareketli, değişken, meraklı bir bebek olacaktır. Hızlı öğrenecek ve çok çabuk konuşmaya başlayacak, fazla iştahlı olmayan bu bebek sürekli hareket edecektir. Konuşmaya başlar başlamaz etrafıyla iletişime geçecektir.

Bebeği düzenli olarak temiz havaya çıkarmalısınız, ciğerleri hassas olan bu bebeklere temiz hava şarttır.

İkizler bebebği yaradılışı gereği oldukça meraklı ve değişken olduğu için, önce bir oyuncak için tutturacaki aldıktan hemen sonra, onu keşfedip merakını yenecek ve kaldırıp bir tarafa atacaktır. Bu nedenle İkizler bebeğinize pahalı oyuncaklar almaktansa, onun zekasını ve becerikli ellerini kullanacağı türden oyuncaklar alırsanız, hevesi hiç geçmeyecektir.


ben en çok bebekleri bi de legoları severdim
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Benimde burcum Aslan, böyleymişim :dil:

Aslan bebeği

Aslan bebeği, ilgi odağı olmaya bayılır. Onun derdi eğlenmek, fark edilmek ve oyun oynamak olacaktır. Yaşı bir parça ilerlediğinde okuldaki tüm sosyal etkinliklere gönüllü katılamak isteyecektir. Gururlu, arada kızgın olan Aslan bebekleri çok sevgi dolu ve paylaşımcı bebeklerdir. Oyuncaklarını arkadaşlarıyla seve seve paylaşacaklardır. Yeter ki ilgi onların üstünde olsun.

Bu gösterişli, ihtişamlı, hayat bebeğinizin odasını turuncu, sarı gibi sıcak renklerde döşeyebilirsiniz.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yengeç bebeği

Yengeç bebeğiniz size oldukça düşkün olacaktır. Duygusal olan bu bebekler için, anne, aile, ev her şeyden önce gelir. Evden dışarı çıkmak istemeyecek ve sizinle hep yakın temasta olmayı seçecektir. Kendini güvende hissetmeye ihtiyacı vardır. Oldukça iştahlı olan bu bebek karnı doyduğunda da kendini oldukça güvende hisseder.

Mide ve göğüsler bebeğinizin en hassas bölgeleridir. Bebeğinizin karnını doyurduktan sonra, güzel bir banyo yaptırırsanız, su burcu bebeğinizi çok mutlu etmiş olursunuz. Gümüş ve gri renklerin her tonuyla bebeğinizin odasını döşeyebilirsiniz.

Yengeç bebeğinize almanız gereken en iyi oyuncak yine bir bebek olacak; bebeğiniz bu bebeği giydirecek, uyutacak, yedirecek ve Yengeç'e özgü annelik duygularını tatmin ederek çok mutlu olacaktır. Erkek Yengeç bebeklerineyse içinde su olan oyuncaklar alırsanız, su onları rahatlatacaktır.


Oglusumun burcu. :bebek:
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
Boğa bebeği

Boğa bebeği son derece sessiz, huzursuzluktan, yüksek sesten korkan, boğazına oldukça düşkün bir bebektir. Karnını doyurduğunuz sürece sizi asla üzmeyecektir. Venüs yönetiminde olan Boğa bebeği, karnı doyduktan sonra klasik müzik eşliğinde huzur içinde uykuya dalacaktır. Tensel bir bebek olan Boğa bebeği aynı zamanda masaja da bayılacaktır. Boyun ve boğaz kısmı hassastır, bu yüzden bu bölgelere ekstra önem vermeniz gerekir.

Boğa burcu bebeğinizin odasını, açık yeşil ve toprak tonları gibi ona huzur veren renklerde döşerseniz, bebeğinizi çok mutlu edersiniz.

Boğa bebekleri, yöneticileri Venüs’ün güçlü olmasıyla hem tensellik hem de huzur arayan bebeklerdir. Sarılacağı yumuşacık peluş bir oyuncak, dinlendirici müzikler, çalan bir müzik kutusu, huzur arayan bebeğinizi fazlasıyla mutlu edecektir.
b.oğlan boğa yazılanların ta kendisi yani aynı anası ben

Akrep bebeği

Akrep bebeği oldukça sessiz bir bebektir. İştahlı fakat son derece inatçı olabilir. Aynı zamanda duygusal bir bebektir. Sevdiği oyuncaklardan ayrılmak istemeyecek, değişiklikten hoşlanmayacaktır. Cinselliği diğer çocuklardan çok önce keşfedecektir. Güçlü bir iradesi vardır, asla onlarla inatlaşmayın.

Akrep burcu rengi kırmızı ve tonlarıdır. Odalarında ve kıyafetlerinde bu rengi seçerek onları mutlu edebilirsiniz. Vücutlarında dikkat edilmesi gereken bölgeler cinsel organlarıdır.

Akrep bebekleri de Koç bebekleri gibi savaş gezegeni Mars tarafından yönetilir ve tabanca gibi oyuncaklar ilgisini çeker. Fakat siz su burcu olan bebeğinize su tabancası alarak, hem bayıldığı suyla oynamasını sağlamış hem de içsel olarak ona çok iyi gelecek mücadele arzusunu geliştirmiş olursunuz.
buda k.oğlanı anlatıyor doğru vallah
 

panter

Daimi Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
25.505
Tepki
9.509
Puan
113
Konum
aşkın içinde..........
Balık bebeği

Bebeğiniz uyumayı çok seven, hayalci, duru güzelliğe sahip bir bebektir. Balık bebeği için en önemli şey yemek yemek ve uyumaktır. Annesinden asla ayrılmak istemez, derin bir düş gücü vardır. Cana yakın ve oldukça sıcakkanlı bir bebektir.

Bebeğinizin rengi su ve deniz yeşili, vücudundaki hassas yerleriyse ayaklarıdır.

Hayalci Balık bebeğinizin beşiğine asacağınız ışıklı, müzik yayını yapan oyuncaklar onun kendisini harikalar ülkesinde hissetmesini ve çok çok mutlu olmasını sağlar. Aynı zamanda oyuncak akvaryum, sulu boya gibi oyuncaklar onu oyalayacaktır.
oglusum:panter:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

Başak bebeği

Oldukça zeki olan Başak bebeği, küçük yaşlardan itibaren dikkat çekici bir göze sahip olduğunu size gösterir. Titiz ve detaya bir bebektir. Başak bebeğini mutlaka temiz tutmalı ve sık sık banyo yaptırmalısınız. Küçük yaşlardan itibaren kendi sorumluluklarını alacak ve zevkle hizmet edecektir. Sizin ikaz etmenize gerek kalmadan derslerine çalışacak ve oldukça başarılı olacaktır.

Ciğerleri ve bağırsakları hassas olan bu kıpır kıpır, hareketli bebeği mutlaka korumalısınız. Odasını mavi ve yeşil renklerin en açık tonlarında döşeyebilirsiniz.

Başak bebeğinizi oyalamak için, yap-boz tarzı oyuncaklar oldukça iyi olacaktır. Hizmet etmeyi ve detay işlerle uğraşmayı seven bebeğinize, kendi yaşına uygun puzzle ve zeka açıcı renkli tahta oyuncaklar alırsanız onu memnun etmiş olursunuz. Yine kırtasiye ürünleri, kalemler, kağıtlar da ilgisini çekecektir.
Kızımın burcu,çokta doğru.:panter:

Maşallah cin gibi meleğim.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
Koç bebeği

Koç bebeği, oldukça hareketli ve ilgiyi üzerine çekmeye meraklı bir bebek olacaktır. Cesur ve acelecidir. Diğer çocuklardan daha önce birçok şeyi deneyimleyecek ve öğrenecektir. Büyük ihtimalle diğer çocuklardan önce diş çıkaracak, yürüyecek ve konuşmaya başlayacaktır. Hareketli ve cesur yapısı, kazaları daha fazla üzerine çekmesine yol açabilir. Bu sebeple her zaman tedbirli olmalısınız. Baş ve yüz kısmını korumalısınız.

Koç burcu bebeğine kırmızı renk çok yakışacaktır fakat bu heyecanlı bebeği sakinleştirmek için daha yumuşak renkler kullanırsanız ona istediği huzuru verebilirsiniz.

Koç bebekleri, savaş gezegeni Mars’ın etkisinde olduklarından, savaş makineleriyle ilgili her türlü oyuncak, ilgilerini fazlasıyla çekecektir. Fakat bu onun kavgacı tarafını daha da ortaya çıkaracağından siz en iyisi Koç bebeğinizi yüksek enerjisini atması için spora yönlendirin ve top oyunları, yüzme gibi aktivitelerle oyalayın. Böylece bebeğiniz hem eğlenecek hem tatlı bir şekilde yorgunluk atacaktır.

Ben kendime göre okudum :D küçükken legolarımla çok oynardım yaratıcılığımı güçlendirdi sağolsunlar :hihi:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst