Hamileliği sevmenin 10 nedeni

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Bu dönemde yaşanan bazı sıkıntılara rağmen başımıza gelen en güzel şeydir hamilelik. Peki kadınlar hamile olmayı neden severler? İşte size en geçerli 10 sebep!

1. Günümüzde hamile kıyafetleri normalde kullandığımızdan kıyafetlerden bile daha şık. Ayrıca “Göbeğim çıktı popom çok büyük görünüyor.” gibi dertleriniz de ortadan kalkar.

2. Hiç tanımasanız bile etrafınızdaki insanlar size gülümser kapıları sizin için açabilir toplu taşımalarda size yer verirler. Böylelikle kendinizi her zaman özel ve önemli hissedersiniz.

3. Hamileliğinizin boyunca kimse sizden yemek yapmanızı iş yapmanızı beklemez. Sabah erkenden kalkıp işe gitmek bir şeyleri ay sonuna kadar yetiştirmek için stres yapmanıza gerek yoktur

4. Hiç tanımadığınız bir anne adayı gördüğünüzde daha önceden tanışıyormuş ve bir şeyler paylaşıyormuş gibi gülümsersiniz birbirinize.

5. Bebeğinize isim bulmayı saatlerce düşünebilecek kadar vaktiniz vardır. Bunun için günlerinizi bile verebilirsiniz.

6. Tüm yemek mekanlarında upuzun kuyruğa rağmen sıra beklemeden oturup afiyetle yemeğinizi yiyebilirsiniz.

7. Önceden küçük numara ayakkabıları bulmakta zorlanırken bir numara büyüyen ayaklarınıza artık istediğiniz ayakkabıyı bulabilirsiniz.

8. Özellikle göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olanlar için bunun keyfini çıkarmanın tam zamanıdır.

9. Alışverişten eve dönerken her zaman elinizdeki poşetlere yardım edecek birileri olacaktır.

10. Saçlarınız hiç olmadığı kadar kalın ve parlaktır.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224
hamilelik zor ben sevmedim valla hamileliğim çok zor geçtiği için ikinci çocuğu düşünüyorum nasıl geçer diye emeğine sağlık canım

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
hamilelik ayrı bir heyecan ya senin dışında birinin kalbinin daha attığını bilmek çok ayrı bir şey :utan: :hamis:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.224

bende 5 ay bulantı ve baş dönmesi yaşadım.Normal hayatıma dönemicem hiç gibi hissediyordum :uzgun:

benim bulantılarım çok kötüydü istemsiz kusuyordum ağzımdan fışkırıyordu valla 4ay yerimden kalkamadım 5. ayımda düşük tehlikesi yaşadım 6. ayımda sağ tarafıma ağrı girdi bebğin anne karnında yerleşiminden kaynaklanan bir ağrıydı 7. ayım biraz rahhattı 8ve 9. aylarımda yine çok şiddetli kustum doktorum durduramadı kusmam falan filan işte daha çokda kısa yazdım

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
10 gündür adetim gelmiyor.....
Bu günlerde bir garibim...
Dün test aldım ama yapmaya korkuyorum....
Hamile olabilirim....

O

ozlem7775

Misafir
ya evet dokuz ay zorluğunu çekiyorsun ama onu kucağına aldınmı hepsi geçiyor kızımı kucağıma aldığımda hepsini unuttum

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
evet Lilicim insan kendini o dönemde daha bir değerli hissediyor değilmi?Ne yaparsan yap normal karşılanıyor :hihi: Gecenin bir vakti canın bişey istese eşin gider alırmı yarın alırız hayatım diyip geçiştirir :kahkaha: ama o dönemde saat kaç olursa olsun çoğu kadının eşi sokaklarda dört dönüyo :hihi:

Tobecim sonuç nedir :huhuu:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Benimde hamileliğim çok zor geçti depresyona girdim doğum sonrası hatırlamak bile istemiyorum o günleri.
Ama karnında bir mucize taşımak gerçekten olağanüstü bişi.
Erkekler bu duyguyu bilmdikleri için çok şansızlar:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar