Hamile olmayı neden severiz?

gülbin

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
1.692
Tepki
2.180
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Hamile olmak kadınlar için çok özel bir duygudur. Bu dönemde yaşanılan bazı sıkıntılara rağmen yine de hayatımızın en güzel dönemlerinden biridir hamilelik. Peki, hiç düşündünüz mü kadınlar hamile olmayı neden severler?

İşte size en geçerli sebepler:

1. Eşinizin karnınıza yaklaşarak bebeğin çıkardığı sesleri dinlemesi. Bazen gülme sesleri duyduğunu iddia etmesi sizi gerçekten kahkahalara boğacaktır.

2. Günümüzde hamile kıyafetleri normalde kullandığımızdan kıyafetlerden bile daha trendy. Ayrıca ‘göbeğim çıktı, popom çok büyük görünüyor’ gibi dertleriniz de ortadan kalkıyor.

3. Hiç tanımasanız bile etrafınızdaki insanlar size gülümser, kapıları sizin için açabilir, toplu taşımalarda size yer verirler. Böylelikle kendinizi her zaman özel ve önemli hissedersiniz.

4. Hamileliğinizin boyunca kimse sizden yemek yapmanızı, çalışmanızı beklemez. Sabah erkenden kalkıp işe gitmek, bir şeyleri ay sonuna kadar yetiştirmek için stres yapmanıza gerek yoktur.

2h4cgnd.jpg


5. Hiç tanımadığınız bir anne adayı gördüğünüzde, daha önceden tanışıyormuş ve bir şeyler paylaşıyormuş gibi gülümsersiniz birbirinize.

6. Bir partide ya da arkadaş toplantılarında aralarındaki buzları eriten kişi hep siz olursunuz çünkü kimse hamile birisini üzmek ya da kırmak istemez.

7. Geceleyin muhteşem manzarayı seyrederken bebeğinizin karnında dolaştığını hissetmek size muhteşem bir haz verir.

8. Bebeğinize isim bulmak için saatlerce düşünmek için vaktinizin olması mükemmel bir duygudur. Ona uygun ve soyadı ile uyumlu ismi bulabilmek için günlerinizi bile verebilirsiniz.

9. En lüks yemek mekanlarında bile upuzun kuyruğa rağmen sıra beklemeden oturup afiyetle yemeğinizi yiyebilirsiniz.

10. Önceden küçük numara ayakkabıları bulmakta zorlanırken, bir numara büyüyen ayaklarınıza artık istediğiniz ayakkabıyı bulabilirsiniz.

11. Özellikle göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olanlar için anın keyfini çıkarmanın tam zamanıdır.

12. Alışverişten eve dönerken her zaman elinizdeki poşetlere yardım edecek birileri olacaktır.

13. Şaçlarınız çocukluğunuzdan beri hiç olmadığı kadar kalın ve parlak hale gelmiştir.

14.Eşinizin ve sizin bir sonraki hafta planları yerine, doğmamış bebeğinizin okulunu, düğününü ve çocuklarını düşünüp o günler için plan yapmanız ve duygulanmanız çok erken olsa da hamililiğin en güzel ve duygusal anlarından biridir.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Teşekkürler canım:hhhhhh:

Umarım her bayan bu güzel duyguları yaşar :eek:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
kafamda canlandıramıyorum karında nasıl kımıldar ne hissedilir die
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst