Hamile Kalmış Olabilir Miyim?

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
Çok geçmiş olsun benim kızdada burun akıntısı öksürük var
Sizede geçmiş olsun çocuklar hasta olunca çok zor.. zaten iştahsız yemeyen bir çocuk dün hiçbir şey yemedi neredeyse diştendir dedim ama bir de ateşi çıkınca tedirgin oldum. Bir daha çıkarsa acike götüreyim 4. Aydan beridir diş kaşıntısı vs var ama hiç ateşi çıkmadı acaba patlayacak diye mi ateşi çıktı

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
163.525
Sizede geçmiş olsun çocuklar hasta olunca çok zor.. zaten iştahsız yemeyen bir çocuk dün hiçbir şey yemedi neredeyse diştendir dedim ama bir de ateşi çıkınca tedirgin oldum. Bir daha çıkarsa acike götüreyim 4. Aydan beridir diş kaşıntısı vs var ama hiç ateşi çıkmadı acaba patlayacak diye mi ateşi çıktı
Teşekkür ederim

Kiminde diş ateş yapar,kontrolde kalın genede,enfeksiyon varsada belirti gösterir zaten boğaz kulak vs. Ilk dişler zor çıkartir ağrı yapar kolay atlatırsınız insaAllah

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
Büyük ihtimalle diştir
Doktorlar diş ateş yapmaz diyor ama her çocukta farklı oluyor
Oğlumda hiç anlamazdık nasıl çıktı
Ama kızımda fena ateşli yaşadık gece uyutmazdı ağrısından
Evet kesinlikle her çocukta çok farklı 4. Ayından beri çekiyor birhafta sonra 8 aylık olacak çocuk mahvoldu kaşıntıdan huysuz bir çocuk oldu

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.116
Kız bebek alt diş etinde şişlik var görünüyor ama hiç çıkmadı daha çıkarsa ilk dişi olucak
Maşallah canım çıkar inşallah ondan durmuyor olabilir aşı falan yaptırdıysan ondada ateş oluyor genelde yada hastalandı calpol verseydin canım rahat ederdi biraz

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
Maşallah canım çıkar inşallah ondan durmuyor olabilir aşı falan yaptırdıysan ondada ateş oluyor genelde yada hastalandı calpol verseydin canım rahat ederdi biraz
Bu gece yine ateşi çıktı galiba yarın sabah doktora götürücem calpol veriyorum ama dişten mi yoksa hastalık mı onu anlayamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar