Hamile Kalmış Olabilir Miyim?

Brideblog

Yeni Üye
Tepki
11
Kızlar başına böyle bir şey gelen var mı? 2 ocak regli 11 ocak ilişki sırasında prezervatif yırtıldı. B'şalma olduktan sonra farkettik. 10. Saatte ella içtim. 7 aylık bebeğim var kendimi hazır hissetmiyorum. Korkudan ilişkiden sonra 8. Gün beta verdim <0.200 çıktı 10. Gün de <0.100 12. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. 14. Günde erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı hamilelik olsa bu süredeki testlerde çıkar mıydı? Biraz tedirginim yardımcı olacak birileri var mı

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.184
Kızlar başına böyle bir şey gelen var mı? 2 ocak regli 11 ocak ilişki sırasında prezervatif yırtıldı. B'şalma olduktan sonra farkettik. 10. Saatte ella içtim. 7 aylık bebeğim var kendimi hazır hissetmiyorum. Korkudan ilişkiden sonra 8. Gün beta verdim <0.200 çıktı 10. Gün de <0.100 12. Gün erken gebelik testi negatif çıktı. 14. Günde erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı hamilelik olsa bu süredeki testlerde çıkar mıydı? Biraz tedirginim yardımcı olacak birileri var mı
Hiç bir bilgim yok
Dr kontrolüne gidin isterseniz
Başka korunma yöntemi seçin bundan sonrası için

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.971
Bence yoktur bişey ya o kadar kolay değil kiiii korkmayın. Bu zamana kadar hiç regl olmadınız mı?

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.971
Benim bebeğim de 10 aylık hamile kalmaktan korkarım yani şu an. 3 ayda da regl oldum ya ve sadece emzirdim mama da yoktu

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.478
Aramıza hoşgeldini, kalıcı olmanız dileğiyle :papatya:
Ella yeterince kuvvetli bir ilaçtır. İçtiyseniz neden süpheleniyorsunuz anlamış değilim..
Gebe kalırsanda (ellanın koruma) %99,9luktan yani 833bin kişiden falan 1 Olarak gebe kalmış olucaksın haha

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.971
Doğum yapmış kadınsın neyine korkuyorsun beya
altta olmadık haha
Dogumu sezercik olduk kızzz alt kaporta sağlam duruyor ondan korkuyoruz hahahaha
eveet
Hiç mi muayene olmadınız beya
Çatı muayenesi
Normal muayene
Kaportaya zarar vermiyor ki haha
çatı oldum normal muayene oldum smear aldırdım haha ama spiralden korkuyorum haha çok acıyor diyen arkadaslar oldu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar