Haki Renk Modası!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

7A1zrN.png


Yeni siyah olarak adlandırılan haki rengi, kombinlemesi bir o kadar zevkli renklerden de biri! Birkaç sezondur markaların baştacı olan haki, hem kadın hem de erkekler için gerçekten de kutarıcı renklerden! Peki haki renk nasıl kombinlenir, hangi renklerle bir araya gelebilir, haki renk hangi ten ve saç renkleri için daha uygundur? Hepsi yazımızda!
Haki Renk Modası – Asker Yeşili

Haki renk daha çok afrika – safari ya da asker temalı koleksiyonlarla karşımıza çıkmaya başlamıştı! Safari renklerinden esinlenilen bu renk aynı zamanda askeriyeyi de hatırlatıyor! Haki rengin bir diğer adı da aslında asker yeşili!

Haki Renk Nasıl Kombinlenir?

PQa9ZO.jpg


Eğer haki rengi dış giyimde kullanacaksanız ceket ya da montunuzun tarzına göre genellikle kot pantolon oldukça tarz duracaktır. yine dış giyimde kullanacaksanız taba ya da krem rengi bir çanta kullanmanız durumda daha spor duracakken siyah ya da bordo renkleri tercih ederseniz biraz daha klasik bir duruş sergileyebilirsiniz.

Haki yani asker yeşili bir toprak ve doğa rengi olduğundan doğadaki müthiş uyumu gözler önüne seren renklerle kombinlemeyi de düşünebilirsiniz. Nasıl ki toprak renklerindeki koyu renkler ile turuncu, sarı gibi canlı renkler güzel duruyorsa haki renk ile bu renkleri rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Özellikle ayakkabılarda pudra ve taba tonları oldukça kaliteli bir stil sağlar.

gXYaJO.jpg


Biraz daha klasik ve ciddi bir duruş istiyorsanız haki rengi siyah renk ile kombinlemelisiniz. Özellikle hakinin tonunu da koyu ve tok bir renk olarak seçerseniz istediğiniz stil oldukça güçlü gözükecektir.

Yine haki rengin en iyi kombinlendiği renklerden biri de krem ve pudra renk tonlarıdır. Haki rengin koyu ve baskın duruşunu daha açmak ve yumuşatmak için bu renkleri özellikle sonbahar da kullanabilirsiniz.

Haki renk kıyafet kombinleri genellikle kızıl ve sarı saçlılar için uygun gibi bir algı olsa da aslında siyah ve kahverengi saçlar ile de bütünleyici bir duruş sağlar. Tabii özellikle ombre saçlarla oldukça hoş durduğunu söylemeliyiz.

Hakki renk giyiniyorsanız aksesuar açısından da oldukça şanslısınız! Altın sarı ve pembe altın gibi takıların yanında gümüş tonları, aynı zamanda etnik ve püsküllü takılar da haki renkleri ile oldukça şık durur.

ZYz4P3.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst