Şekerpare
Daimi Üye

Erol Köse, "Obez" dediği Hadise'yi sumo güreşçisi şeklinde karikatürize ettirip tişört bastırdı! Hande Yener'in albüm tanıtımına katılan Köse; tişörtünü, karşılaştığı Hadise'nin ex sevgilisi Sinan Akçıl'a da gösterdi.
HANDE YENER HERKESE 'TEŞEKKÜRLER'İNİ İLETTİ
Hande Yener, yeni albümü 'Teşekkürler'i önceki akşam, Etiler'deki Vitrin adlı mekanda tanıttı. Yener gecede, albümün çıkış şarkısı 'Hoş Geldin'i, şarkının bestecisi ve söz yazarı Sinan Akçıl'la birlikte seslendirdi. Tanıtıma ünlü isimler de katıldı. Gecenin en renkli ismi ise prodüktör Erol Köse'ydi. Tanıtıma üzerinde Hadise'nin sumo güreşçisi şeklinde karikatürize edilmiş fotoğrafı ve 'I Love Hadise' yazısı bulunan bir tişörtle katılan Köse, "Hadise'ye olan sevgimi her yerde gösteririm. Hadise'nin yağlarını aldırmadan önce böyle olduğunu iddia ediyorlar, ben de bu geceye böyle katılmak istedim" dedi.
AVŞAR'A TAARUZA DEVAM
Köse, Twitter'dan yaptığı yorumlar nedeniyle mahkemelik olduğu Hülya Avşar hakkında konuşmayı da ihmal etmedi. İşte ünlü prodüktörün Avşar kızına yeni bombardımanları:
* Hülya artık selülitlerini raketle saklama metoduna geçmiştir.
* Hülya'da ses mi var sanki? Ben ona zamanında TMSF zoruyla albüm yapmıştım. Hatta TMSF'nin, bir albümünü çöpe atmışlığı dahi var. Açıklamaları da, 'Hülya Avşar halkı buna maruz bırakamaz' olmuştu.