H2O Plus ile denizi hissedin

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Amerika’nın yenilikçi kozmetik markası H2O Plus Türkiye’de sadece Boyner’de... Cildi derinlemesine nemlendiren, koruyan ve canlandıran H2O Plus, geniş ürün yelpazesiyle Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarındaki yerini aldı.


1zcoeb9.jpg



H2O Plus, denizden elde edilen gençleştirici vitaminler, mineraller ve enzimlerin eşsiz kombinasyonları ile cilt bakımında yepyeni bir anlayışın öncüsü oluyor.
1989 yılında Amerika’nın Chicago kentinde Cindy Melk tarafından kurulan H2O Plus, denizden gelen sağlığı cilde yansıtan ilk marka olma özelliği taşıyor. Türkiye’de sadece Boyner Mağazaları tarafından satışa sunulacak olan H2O Plus’ın tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygun ürünleri bulunuyor.



H2O Plus’ın formülünde koruma, yenileme ve iyileştirme özelliklerine sahip deniz botanikleri ve mineralleri bulunuyor. Deniz botanikleri, arındırılmış su ve deniz mineral kompleksinden oluşan formüller, tüm cilt tiplerinin ihtiyacı olan nem dengesini sağlıyor, cildi yeniliyor ve mükemmel bakım yapıyor. Yüz, vücut, el veya ayak bakımı gibi farklı ihtiyaçlara uygun ürünler sunan H2O Plus; doğal, sağlıklı ve kusursuz görünümlü bir cilt sağlıyor.


Denizin derinliklerinde bulunan deniz bitkileri, tıpkı birer sünger gibi çalışarak, denizin içinde cildi mükemmelleştiren tüm vitamin, mineral ve enzimleri emiyor. H2O Plus, besin yönünden zengin bu elementleri damıtarak, yüz ve vücut için benzersiz formüllere dönüştürüyor. H2O Plus cildi derinlemesine nemlendiren, koruyan ve canlandıran çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.
Şampuandan anti-aging serilerine, ayak bakımından tüm vücut peelinglerine kadar 75 çeşit üründen oluşan H2O Plus Türk kadınlarına denizden gelen güzelliğin sırlarını sunuyor.


H2O Plus Ürün Kategorileri:


· Yüz bakım ürünleri: Serilerde temizleyiciler, nemlendiriciler, serumlar, yaşlanmayı önleyici tedaviler, göz kremleri bulunuyor.
o Oasis™ Koleksiyonu Yağsız Hidrasyon Sistemi
o Sea Results Yaşlanmayı Önleyici Sistem
o Aquafirm Cilt Sıkılaştırıcı Sistem
o Waterwhite Cilt Parlaklaştırıcı Sistem
o Aqualibrium™ Cilt Dengeleyici Sistem
· Spa vücut bakımı: Kategoride vücut şampuanları, nemlendirici balsamlar, el bakımı, ayak bakımı, cilt yumuşatıcılar yer alıyor.
· H2O Plus markasının Boyner Mağazaları tarafından satışa sunulan diğer ürünleri arasında Bath Aquatics ve Exotics, Bath Luxury, Bath Nourishments banyo ürünleri ve kapsamlı bir spa koleksiyonu bulunuyor.





Alıntıdır!



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst