H&M Kozmetik ve Makyaj Ürünleri Yenilendi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
H&M modadan sonra güzellik alanına da el atmıştı. Geçtiğimiz yıllarda bunun haberini her yerde duymuştuk. H&M güzellik algısını ve tüm ürünlerini yeniledi! Özellikle İstiklal Caddesi’ndeki H&M mağazasıyla hayatımıza giren H&M Kozmetik ürünleri, artık çok daha fazla çeşitle mağazalarda yerini aldı!

H&M Makyaj Malzemeleri

257ZRA.jpg


H&M makyaj malzemeleri yorumları ilk zamanlarda çok karmaşıktı. Bir çok insan beğenirken, bir çok insan da beklediklerini bulamamaktan bahsediyordu. H&M makyaj malzemelerinin bir çoğunu hem mağaza da hem de bir kaç tanesini satın alarak denedik. Toz ürünler pigment olarak çok iyi değilse de, yine de içlerinden bazılarında – allık ya da far gibi – başarılı ürünler çıkabiliyor.


H&M makyaj malzemeleri ile ilgili ürün kalitesi konusunda bir çok kişinin algısında kalitesiz düşüncesi olduğunu biliyoruz. H&M makyaj ürünlerinin bir çoğu Çin çıkışlı olduğu için, özellikle cilt ürünlerinin kullanımından uzak duruyor makyaj severler. Temiz içerikli ürünlerin trend olduğu bu dönemde, H&M makyaj malzemeleri elbette sizin kafanızda soru işareti oluşturabilir. Hatta bu konuda size verebileceğimiz en önemli tavsiye, içeriğine ulaşamadığınız hiçbir makyaj malzemesini kullanmamanız yönünde olur.

B4X21p.jpg


H&M makyaj malzemeleri, dikkat çeken ambalajları sayesinde bir çok kadının ilgisini çekmeyi başarıyor. Genellikle şahane ruj renkleriyle sizi makyaj standlarına çeken H&M, sonrasında da diğer ürünleri denemeye yönlendiriyor. H&M makyaj malzemeleri arasında en iyi ürün bizce açık ara bir dönem getirdikleri, bronz bir amlajı bulunan bronzerlar. Oldukça yumuşak dokusu ve sıcak rengiyle, nerderyse her tene uyum sağlayabiliyor oluşuyla oldukça başarılı bir üründü. Yağlı ya da kuru ciltlerde herhangi bir olağan dışı durumla karşılaşmadık.

H&M Kozmetik ve Bakım Ürünleri

ZJNdaG.jpg


H&M bakım ürünleri, en az makyaj malzemeleri kadar dikkat çekici ambalajlara sahip. Farklı desenlerde ambalaj tasarımlarıyla ıslak mendilleri bile çok ilgi çekici. Yakın zamanda yenilenen vücut bakım ürünleriyle de ürün yelpazesini genişletti. H&M bakım ürünleri, çok güzel kokulara sahip olsa da, üretim yeri gereği yine de pek fazla güven oluşturmuyor. İnternette yaptığımız detaylı araştırmalar sonucu, Türkiye’ye gelmeden önce H&M’in kozmetik dünyasının çok daha kaliteli ürünler sattığını öğrendik. Yavaş yavaş ürün kalitesini düşüren H&M, bakalım yenilenen ürünleriyle ilgili nasıl yorumlar alacak.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst