Güzellik Sırları

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C159%5CG%C3%9CZELL%C4%B0K%20SIRLARI%2018%20EK%C4%B0M%5C01%20nNewbeauty_haziran_kapak.jpg


Güzellik sırları
Birçok kişi ünlülerin nasıl bu kadar güzel ve bakımlı olduğunu merak ediyor, bunun sırrını öğrenmek için yanıp tutuşuyor. New Beuty dergisi güzellikleriyle ön planda olan ünlülerden bakım sırlarını öğrendi.

SORULAR
1- Vücudunuzda, yüzünüzde en çok beğendiğiniz yeriniz neresi? Nasıl bir bakım uyguluyorsunuz? Hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
2- Olmazsa olmaz bakım ürünleriniz nelerdir?
3- Makyaj çantanızda olmazsa olmazlar nelerdir?
4- Bakımınızı nasıl koruyorsunuz? Önceliğiniz nelerdir?
5- Sizinle bütünleşmiş bir ürününüz var mı?
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
GaleriDetay.aspx


Ayşe Kucuroğlu
Kaşlarımı almıyorum

1- Kaşlarımın kalınlığını ve yüz şeklimi seviyorum, hatta kaşlarımı almıyorum. Makyaj uzmanım Nigar Kocaağa’nın dediğine göre makyaj çok rahat yapılıyor ve hem sert hem yumuşak görüntü elde edebiliyoruz. Beyaz ten vazgeçilmezim. Beyaz tende koyu göz makyajı neredeyse benimle bütünleşti. Chanel’in bazını kullanıyorum. Bunun dışında Nars ürünlerini kullanıyorum. Hassas bir cildim olduğu için bebek markalarını da kullandığım oluyor.
2- Şampuan olarak Organicum Active, vücudum için Chicco Purebio Organik Body Lotion kullanıyorum. Dr. Murad’ın narlı göz kremini dolapta bırakıyorum, yorgun zamanlarda soğuk olarak kullanıyorum. Böylece koyu halkaları yok ediyor. Yüzümü yıkarken de Dermalogica Daily Microfilant’ı tercih ediyorum.
3- Chicco’nun 50 faktör korumalı kremi çantamda olmadan dışarı çıkmam. Gerçekten beni hava kirliliğinden ve güneşten koruyor. Sally Hansen el kremi, Lip Fusion renksiz rujum da mutlaka çantamdadır.
4- Tabii ki suyla gelen sağlık, güzellik her zaman için tercihim. Her ay bir hafta sadece Contrex su içiyorum. Sculpture Therapy toksin atıcı masajlar her zaman tercihimdir. Ayrıca yağ yakıcı özelliği olduğu için her gün üç defa Coffee Coach içiyorum.
5- Siyah ojelerim benimle bütünleşti diyebilirim. Benefit Bad Gal Mascara ve Agent Provacateur parfümüm de benimle bütünleşmiştir.
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C159%5CG%C3%9CZELL%C4%B0K%20SIRLARI%2018%20EK%C4%B0M%5Cbakim1.jpg


Demet Şener Kutluay
Düzenli besleniyor spor yapıyorum

1- Cildimi ve gözlerimi çok beğeniyorum. Cildimin güzelliği için Prof. Dr. Gönül Ergenekon’a bakım yaptırmaya gidiyorum. Bunun dışında onun önerdiği ürünleri kullanıyorum. Tabii bunun dışında sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum, düzenli besleniyorum, spor yapıyorum. Vücudumuza sadece dıştan değil, içten de bakmak gerekiyor.
2- Kiehl’s Vücut Nemlendiricisi, Kiehl’s Vücut Argan Yağı, Bepantene merhem olmazsa olmaz ürünlerim. Yüzüme de Bioderma’nın ürünleri iyi geliyor. Bunlar dışında Gönül Hanım’ın hazırladığı nemlendirici de olmazsa olmazım.
3- Chanel allığımı makyaj çantamdan hiç çıkarmam. Yüzüme hiçbir şey sürmesem bile Chanel allığımı sürerim.
4- Güzelliğimi Prof. Dr. Gönül Ergenekon’un yaptığı cilt bakımıyla koruyorum.
5- Yves Saint Laurent’in kalem şeklinde göz altı kapatıcısından yıllardan beri hiç vazgeçmedim, çok memnunum.
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C159%5CG%C3%9CZELL%C4%B0K%20SIRLARI%2018%20EK%C4%B0M%5Cbakim2.jpg


Gül Gölge Saygı
Yatarken bile parfüm sıkarım

1- Cildimi ve kemik yapımı beğeniyorum. Hem içten ve dıştan iyi beslenmeye çalışıyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle yaşıyorum. Bana pozitif enerji veren insanlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Bence insanın kendine yapabileceği en etkili bakım bu. Diğerleri ancak kendinizi gerçekten iyi hissederseniz işe yarar. Duştan sonra mutlaka nemlendiricilerimi sürerim. Yatacak olsam bile parfümümü sıkarım. Bioderm’in kuru ciltler için olan vücut nemlendiricisini yıllardır kullanıyorum.
2- Bioderma H2O tonik, Sjal nemlendiricim, La Mer göz kremim, Kerastase saç bakım ürünlerim olmazsa olmazlarımdır.
3- Sevdiğim allığım, Bepanten, acı kahverengi göz kalemim, temizleme mendilimi asla makyaj çantamdan çıkarmam.
4- Temizliğe çok önem veririm, cildim problemsiz olduğu için kapatıcı kullanmam. Makyaj yapma durumundaysam da işim bittiğinde yolda makyajımı çıkarmaya başlarım. Çok sıkılıyorum çünkü. Suya çok düşkünüm, fırsat buldukça yeşil cay içerim. Rutin cilt bakımı yaptıran biri değilim. Açık havada spor yaparım, temiz hava her anlamda çok faydalı ve yataktan mutlu kalkarım.
5- La Mer göz kremimden çok memnunum.
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C159%5CG%C3%9CZELL%C4%B0K%20SIRLARI%2018%20EK%C4%B0M%5Cbakim3.jpg


Gülben Ergen
Temiz cilt sağlık kokar

1- Cilt yapımı beğenirim ve fazlasıyla da özen gösteririm. Özen göstermek pahalı ürünler kullanmak demek değil, çok özel bakımlar uygulamam ama yüzümü temizlemeden asla uyumam. Peeling’imi ve nem maskemi haftada bir mutlaka uygulamaya çalışırım. Temiz ve nemlendirilmiş bir cilt her zaman sağlık kokar bana göre.
2- Günlük nemlendiricim, yüzüme gün içinde özellikle yaz aylarında sıktığım nem veren suyum ve siyah göz kalemim olmazsa olmazımdır.
3- Ruj kullanmayı pek sevmem. Ama makyaj çantamda mutlaka koyu renkli bir göz kalemi bulunur. Cildime günlük hayatımda makyaj yapmayı hiç sevmiyorum, kendimi makyajsız çok rahat ve iyi hissederim. Yani makyaj çantam minik ve sadedir; bir allık, incecik bir pudra ve siyah göz kalemim yeterli...
4- Bakımda önceliğim temizlik. Makyajımı her zaman özenle temizleyip, cildimin nefes almasını sağlarım. Sonra mutlaka doğal içerikli bakım ürünleri kullanırım. Hem cilt temizliğinde hem de makyaj ürünlerinde cilde zararlı olan paraben maddesini içermeyen ürünler almaya özen gösteriyorum.
5- Durance Elixir Visage Eclat çok beğendiğim bir serumdur. Kenzo’nun ve Sisley’in Floral Sprey Mist ürünü, saç ve vücut için ST Barth doğal avacado oil ve Jeanne Piaubert Gommage Eclat... Bu ürünleri çok severek kullanırım.
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C159%5CG%C3%9CZELL%C4%B0K%20SIRLARI%2018%20EK%C4%B0M%5Cbakim4.jpg


Siren Ertan
Çekim yoksa makyaj da yok

1- Allah’a ve genlerime şükrederim ama gerçekten neremi beğendiğimi hiç düşünmedim. Benim kadar bakım yönünden özensiz ve meraksız birine, birçok hemcinsimin yaşadığı sorunları yaşatmadığı için ‘derime’ teşekkür ederim. Yüzümün hassasiyetine karşılık ise denemeyle bulduğum La Prairie The Smart Cream ve Dermalogica Göz Çevresi ürünlerini kullanıyorum.
2- Biraz titiz olduğum için çalışma masamdan, arabamdan, çantamdan, atölyemden antibakteriyel el temizleme jellerimi (Purell etc), nemsizliğe karşı el kremimi (La Prairie) ve dudak koruyucumu (Nivea Lip Care Cherry Kiss) eksik etmem. Annemin tavsiyesiyle arada bir yüzüme Bepanthen krem sürerim.
3- La Prairie Nettoyant mousse yüz temizleyicim, John Frieda Sheer Blonde şampuan, yüzümde hafif doğal bir güneş ışıltısı istediğimde kullandığım SISLEY PhytoTouches’de Sisley Sun Glow allığım, Dior Show Iconic koyu siyah rimelim vazgeçmediğim ürünlerdendir.
4- Alışkanlıklarıma çok düşkünümdür, sık sık ürün değiştirmem. Her çıkan ürünü ya da bakımı denemem. Makyaj yapmamı gerektirecek bir davet, çekim vs olmadığı sürece pek makyaj yapmam. Temizliğin, sigara ve alkol kullanmamamın, kendimle çok oynamamamın kendime yaptığım iyilikler olduğunu düşünürüm. Sadece yılda birkaç kez, özellikle de otelimiz 7800 ÇEŞME’de Türk hamamında kese ve gevşetici masaj yaptırır, haftada bir de La Prairie Lissage Exfoliant ile yüzüme peeling yaparım. Manikür-pedikür randevularımı ise asla ihmal etmem.
5- Çok uzun yıllardır kullandığım J’adore Dior parfümüm yakınlarımın benimle özleştirdiği bir ürün. Ayrıca Mavala tırnak ürünlerim ve Chanel ojelerim de her daim benimleler..
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Büyük bir beğeniyle okudum hepsini :hihi:

Gülben Ergene kesinlikle katılıyorum şu sözüyle ...

Temiz ve nemlendirilmiş bir cilt her zaman sağlık kokar bana göre. :eek:
 

pervin86

Daimi Üye
Katılım
12 Nisan 2011
Mesajlar
1.043
Tepki
1.104
Puan
113
Konum
İSTANBUL
teşekkürler canım temizlik çok önemli ama asla nemlendiri kullanmam bende işe gelirken de asla makyaj yapmam sadece hafta sonları kaynanamlarla görüşeceğim zaman ve düğüne gezmeye gideceğim zaman yaparım sıcak su buharıda çok işe yarıyor :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst