Güzellik Odağı;Kışın Gözdesi ''Nude'' Tonlar.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


Doğal görünümlü "nude" güzellik stili bir kaç sezondur en gözde makyaj trendleri arasında üstelik tasarımcıların ve ünlü yıldızların kırmızı halıda ve podyumlarda ilk tercihi olma özelliğini de uzun süre koruyacağa benziyor. Taze ve aydınlık bir cilt görünümünü hedefleyen makyaj stili, makyajın minimumda, doğal güzelliğin maximumda olması ile 'makyaj yok gibi makyaj' olarak da tanımlanabilir. Üstelik bu doğallık yalnızca tende değil, göz kapaklarında, dudaklarda ve hatta tırnaklarda da kendini gösteriyor. Biz ise sana nude makyajını yazdan, kışa taşıman için küçük bir rehber hazırladık.

rss-taupe%203-resized-600.jpg


Doğal güzellik

Renkli nemlendiriciler: BB veya CC kremler ya da hafif bir nemlendirici, doğal ten görünümün için olmazsa olmaz. Neredeyse belirsiz ten makyajın aynı zamanda cildini nemlendirmeli ki sağlıklı cilt görünümünü garanti altına alalım.

Allık: Kış aylarının yanaklarının rengini soldurmasına izin verme. Elmacık kemiklerinin üzerine uygulayacağın allık dokunuşu ile cildine sıcaklık kat.

Far: Bej, açık kahve ve hatta pembe tonlar doğal makyajın için ideal. Mat ya da ışıltılı fark etmez üstelik farını yalnızca göz kapak kıvrımına kadar ya da kaş kemiğine kadar uygulayabilirsin. Seçim senin.

Dudak balmı / parlatıcı: Dudaklarının kış aylarında kurumasını önlemek için, renkli bir dudak balmı veya nemlendirici bir dudak parlatıcısı dudaklarına hafif bir parıltı getirirken, bakımını yapmaya da yardımcı olacak.

Doğallık bu kış da anahtar kelimemiz olacak!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst