Güven öldü mü?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
spacer.gif

13918669.jpg

Güven öldü mü?

Uzun bir aradan izleyicisi ile buluşan dönen Kavak Yelleri heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı.

spacer.gif

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;

Yaşananlardan Aslı'yı sorumlu tutan Alp, intikam almak için harekete geçti. Önce Güven'in köfteci dükkanını yerle bir etti, sonrasında ise konağı bastı.

Alp Güven'in hayatı karşılığında Aslı'ya kendisiyle gelmesini teklif etti. Sevdiği adamın hayatından endişe eden Aslı, büyük bir fedakarlık yaparak Alp'in teklifini kabul etti ve onunla birlikte konaktan ayrıldı.
Aslı ölüme giden bir yolculuğa çıkarken, Güven olup bitenin farkına vardı ve ikilinin peşine düştü.

Aslı uzun uğraşlar sonucu Alp'in elinden kurtulmayı başardı. Bu sırada Güven'in takipleri sonuç verdi ve Aslı'yı buldu. Güven ve Alp arasında arbede yaşandı. Kavga duyulan silah sesiyle son bulurken, kurşunların kimi hedef aldığı büyük merak konusu.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382

Bişey kaçırmıyorsun merak etme izlemeyerek en iyisini yapmışsın sürekli kendini tekrarlayan saçma sapan bir dizi oldu çıktı izlediğime izleyeceğime pişman oldum desem yeridir...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
kaldırsınlar artık bunu yaa bi anlamı kalmadı herkes herkesle çıktı evlendi sıktı ve uzadı:lala:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Ölmez ölmez o.. Ölse de ölmez zaten hiç olmadı öldürüp yeniden diriltirler :D İyice saçmaladılar... Sadece başlarda izliyodum güzeldi o zamanlar bu dizi

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Evet sıktı artık çok saçma bir dizi oldu...
Sadişe katılıyorum.. Başka dizilerde görmek isterim pelini...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar