Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben her bölümünü izledim ama çok iyi bir dizi diyemem bugün kaldırsalar aa nerde demem ben orada sadece Burcu'ya bitiyorum en iyi rol yapan o birde çok şeker yapmışlar o karakteri Esas kız ve esas oğlan çok gereksiz yüksek oynuyor bazen fenalık geliyor sanırsın 5 yaşında çocuklar o bayıyor biraz :ne: bir kore dizisinden mi ne esinti yapmışlar herhalde öyle deniyordu dizi için o yüzden de karakterler onlar gibi oynamaya çalışıyor olabilir ne konuştun ne gömdün be nk :ko
Kızım sende önceden uyarı çaksana yıkama yağlama yapam böyle küt diye sorunca bildiğin Yüksel Aytuğ moduna giriyorum :ilknur: ooops bu da olmadı galiba laf atmış mı oldum ki yani dizi eleştirmeni moduna demek istedim kötü birşey değil :ne: bence burada susmam lazım
Ekin Koç 15 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu`dur.Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 35 Buçuk Sanat Akademisin`de Vahide Gördüm ve Altan Gördüm`den özel olarak oyunculuk dersleri almıştır.