Benim de hoşuma gitti. Kırtasiyelerde satılıyor çocuklara okulda elişi yaptırılan şeydenAyyy bunee cok güzel oldu
Şeyler çıkmış ondan sandim ilk legonun çiçek buketi falan yapıyorsun bilmem kaç parçadan gördünmüBenim de hoşuma gitti. Kırtasiyelerde satılıyor çocuklara okulda elişi yaptırılan şeyden
Ay gördüm çok güzel onu koleksiyon yapanlar çok alıyorŞeyler çıkmış ondan sandim ilk legonun çiçek buketi falan yapıyorsun bilmem kaç parçadan gördünmü
Evet çok güzelde çokta pahalı yani bilemedim koleksiyonu falan şartmıAy gördüm çok güzel onu koleksiyon yapanlar çok alıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45683 Böyle değil mi
Benim eklediğim şu alttakinden yapılıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45684
Ben geçenlerde video izledim 2 milyon tl'lik lego vardı evde gözlerim şehlalaştıEvet çok güzelde çokta pahalı yani bilemedim koleksiyonu falan şartmı
Tlc’de görüyordum böyle yarışmalar falan düzenliyorlardı denk gelmiştim lego’dan çok ilgilnç şeyler yapıyorlardıBen geçenlerde video izledim 2 milyon tl'lik lego vardı evde gözlerim şehlalaştıHani yabancı diziler var ya Friends gibi ya da Susam Sokağı gibi programlar onların set ortamını lego şeklinde yapmışlar falan çok acayipti
Ben de vermem ya pintiyim ben elim titrerTlc’de görüyordum böyle yarışmalar falan düzenliyorlardı denk gelmiştim lego’dan çok ilgilnç şeyler yapıyorlardı
Ayy cok pahalı vala ben veremem
Geçen abimlerde duplo olan yasina göre oglumun almislar oynadı çok begendi fiyat baktim abo 2 bin aman dedim bosver almasamda olur unuttu zatenBen de vermem ya pintiyim ben elim titrerAma yapmayı çok severim bir lego bir puzzle elimden kurtulmaz