Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Apaçi style değilse sorun yokKot pantolondan vazgeçmiyor
Aşkında şimdi ki pantolonlar kottan rahat eşofman gibiler bi giyse rahat edecek ama keyfi bilir

Apaçi style değilse sorun yokKot pantolondan vazgeçmiyor

Aa! Bak şimdi bu amca turnayı taa alnının çatından vurdiCebinde ne var onun öyle ya
Ayy dil altı hapımı getirin bana
aayyy aşko kuşko kızların sevgilisi olabilir 
Hahhah bende çok begendimOooo kombin işte bu heyyyt beee

Eski toprak işte adam anlıyor modadan bu gençlerin içi geçmiş bak amcam pembeleri çekmiş yakıyor ortamı![]()
![]()
ayyy ölceeem gülmekten maşallah amcamıza
He valla ve kral adam kadınların göz zevkinden de anlıyor
Ne öyle tayt gibi daracık pantullar
Adamcağız özünü kaybetmemiş

Benim koca 2013 de kalmış![]()
![]()
niye beee Benim esimde kot sever ama baggy olanları falan sevmiyor istemiyorApaçi style değilse sorun yok
Aşkında şimdi ki pantolonlar kottan rahat eşofman gibiler bi giyse rahat edecek ama keyfi bilir
Yok kız ne apaçisiApaçi style değilse sorun yok

Benimki de baggy asla giymez kendine yapıştıracak neredeyse üstte öyle kendine yapışık aldığı için sonrada çekiyorlar bunlar niye küçüldü diyor büyüyorsun ondandır diyorumaayyy aşko kuşko kızların sevgilisi olabilir
Hahhah bende çok begendim
ayyy ölceeem gülmekten maşallah amcamıza
![]()
niye beee
Benim esimde kot sever ama baggy olanları falan sevmiyor istemiyor

Benimki de baggy asla giymez kendine yapıştıracak neredeyse üstte öyle kendine yapışık aldığı için sonrada çekiyorlar bunlar niye küçüldü diyor büyüyorsun ondandır diyorum![]()
Allah seni 

HahYok kız ne apaçisi
Aynen öyle kardeşlerim onlardan giyiniyor onların ki belleri lastikli çok rahat
Bu da kendini perişan etmiş pantolonla
ha ayy çok güldüm benim abimde ögle tayt gibi giyiyor geçende bady gibi (kazak sanıyor) fitilli bişe almış giymiş geldi bize dedim dötünde tayt üstünde badi ipne diyince kızıyorsun
bide depik attım 
Seninki daha da ağırmışHahha ayy çok güldüm benim abimde ögle tayt gibi giyiyor geçende bady gibi (kazak sanıyor) fitilli bişe almış giymiş geldi bize dedim dötünde tayt üstünde badi ipne diyince kızıyorsun
bide depik attım

Ooo süper çok sever aBizim abimle aramız müthiştir.@Elif_Eylul

Çok severim özledim bak simdi ariyimda gece gelsinOoo süper çok sever a

Gelsin yatsın birde aÇok severim özledim bak simdi ariyimda gece gelsin

Adamı bezdurdunkorkar kalmaz artık
HaBenimki de baggy asla giymez kendine yapıştıracak neredeyse üstte öyle kendine yapışık aldığı için sonrada çekiyorlar bunlar niye küçüldü diyor büyüyorsun ondandır diyorum![]()
haAynn Bnm eşimde bi alıştı heryerde onlardan giyinirYok kız ne apaçisi
Aynen öyle kardeşlerim onlardan giyiniyor onların ki belleri lastikli çok rahat
Bu da kendini perişan etmiş pantolonla

Doğru valla benimki zayıf ya baya ondan bol sevmiyor hiçAynn Bnm eşimde bi alıştı heryerde onlardan giyinir
Beğendiğinden 4-5 tane alır sene boyu giyer
Kot giymeye unuttu bunlarla eziyet çekiyormuşum der
Paça boyunu anlamayayım diye sadece kıyafetleri mi koydun adam kıyafetleri bıraktı kaçtı herhalde
Paça boyunu anlamayayım diye sadece kıyafetleri mi koydun adam kıyafetleri bıraktı kaçtı herhaldeKahverengi sıkıntılı renktir ama kazağı sevdim güzel ben bile giyerim

eveet görme diye