- #1.221
Sade şeyler daha iyi duruyor bende süslü püslü kokoş olunca sanki bana ait değil gibi oluyor.Niye fazla duruyor niye öyle düşünüyorsunki
Bunu alır sana veririm
Sade şeyler daha iyi duruyor bende süslü püslü kokoş olunca sanki bana ait değil gibi oluyor.Niye fazla duruyor niye öyle düşünüyorsunki
Bunu alır sana veririm
Ayyy teşekkür ederimSade şeyler daha iyi duruyor bende süslü püslü kokoş olunca sanki bana ait değil gibi oluyor.
Bunu alır sana veririm

aldım kabul ettim 777 

Hiç benlik değil
İnce topuklu yapsalar bir tık daha iyi olurmuş elinizle topuk kısmını kapatın fark edeceksinizBende sevmedimHiç benlik değilİnce topuklu yapsalar bir tık daha iyi olurmuş elinizle topuk kısmını kapatın fark edeceksiniz
aceleyle seçilmiş bir görsel 
Ne koyuyon önümüze o zaman beBende sevmedimaceleyle seçilmiş bir görsel
Beni hayal et şimdi

Ayyyy öldümmm gülmektenBeni hayal et şimdiAyakkabıyı gördüm gördüğüm şeyi algılar algılamaz da
hamamböceği görmüş gibi çığlığı bastım
zincirinden tuttuğum gibi de pencereden aşağıya attım
![]()

Beğenen alsın giysin herkesin zevki aynı olmaz belki güzel de kombinlerler tarzlarına uyum sağlar ama bendeki etkisi buAyyyy öldümmm gülmekten
Kızz deme öylleee begenenler var
Beğenen alsın giysin herkesin zevki aynı olmaz belki güzel de kombinlerler tarzlarına uyum sağlar ama bendeki etkisi bu

bilemiyorum hiç nasıl kombin yaparlar ama daha çok böyle kıyafet çekimlerinde falan boy yükseltmek için kullanılır sanki