Otantik yazlık dükkanlarda böyle el işçiliği ayakkabı yapanlar oluyor o modellerden sanki tarz bişi
Ooo Helal olsunBen 17-18 yaşlarındayken bir ayakkabı tasarım yarışmasına katılmıştım. İlk defa ayakkabı çizmiştimTopuk taban vs bunun gibiydi ama üst tarafındaki aksesuarlar değiştirilebilir haldeydi. Yani bir tane ayakkabı alıyorsun sonra ona özel yapılmış ayak bileğine takılan takılar alıp takıyorsun sürekli ayakkabının modeli değişmiş oluyordu enteresan bir şeydi. Taktığın aksesuara göre günlük olabiliyor ya da abiyeleşebiliyordu falan. Hem mansiyon ödülü (dereceye giremese de anılmaya değer şeref ödülü) almıştım hem yarışmayı yapan firma çizimimi 1.2. ve 3. olanlarla birlikte sergilemişti hem de mağazalarından indirim kuponu kazanmıştım bunu görünce o geldi aklıma kız dedim devam edeydin ya ayakkabı işine
O ara çok meraklıydım ya nerede tasarım yarışması ben oradaOoo Helal olsunMaşallah tü tü tüü canima o yaşlarda bile yetenek işte devam etseydin güzel olurmuştu şimdi senin imzalı ayakkabılarınla dolaşacaktı millet
Maşallah çok becerikliymişsinBen 17-18 yaşlarındayken bir ayakkabı tasarım yarışmasına katılmıştım. İlk defa ayakkabı çizmiştimTopuk taban vs bunun gibiydi ama üst tarafındaki aksesuarlar değiştirilebilir haldeydi. Yani bir tane ayakkabı alıyorsun sonra ona özel yapılmış ayak bileğine takılan takılar alıp takıyorsun sürekli ayakkabının modeli değişmiş oluyordu enteresan bir şeydi. Taktığın aksesuara göre günlük olabiliyor ya da abiyeleşebiliyordu falan. Hem mansiyon ödülü (dereceye giremese de anılmaya değer şeref ödülü) almıştım hem yarışmayı yapan firma çizimimi 1.2. ve 3. olanlarla birlikte sergilemişti hem de mağazalarından indirim kuponu kazanmıştım bunu görünce o geldi aklıma kız dedim devam edeydin ya ayakkabı işine
Teşekkür ederimMaşallah çok becerikliymişsin
Tamam bacım ben şimdi gebelik haklarımı kullanıp onlara beddua falan ne varsa yağdırayım ocaklarına incir ağacı dikilsin sen sakin olO ara çok meraklıydım ya nerede tasarım yarışması ben oradagelinlik tasarım yarışmasına da katıldım kazanamadım ama sonradan kendi tasarımlarıymış gibi satışa çıkardılar bilindik de bir markaydı ismini nerede görsem gözlerim kısılır gıcıklar derim
(yarışmaya katılırken kullanım haklarını onlara vermiş oluyordun da)
İnsanın hamile arkadaşının olması ne güzel bir şeymiş yaTamam bacım ben şimdi gebelik haklarımı kullanıp onlara beddua falan ne varsa yağdırayım ocaklarına incir ağacı dikilsin sen sakin ol
İnsanın hamile arkadaşının olması ne güzel bir şeymiş ya
Ooo çok güzel çok zarif hoşuma gitdi
Tam böyle yazlık tıkır tıkır kına gecesinde falan giyilecek çok güzelOoo çok güzel çok zarif hoşuma gitdi