Günlük Burç Yorumları

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Merhaba sevgili astroloji severler
8 Ekim Çarşamba günü, gökyüzü kalbimizi ısıtıyor!
Başak burcundaki Venüs ile Yengeç burcundaki Jüpiter arasındaki altmışlık açı, aşk, bolluk ve mutluluk enerjilerini getiriyor.

Dolunay etkisi hâlâ sürerken, bugün duygularımız yumuşuyor, ilişkilerde sevgi dili öne çıkıyor.
Hem duygusal hem maddi anlamda fırsatlarla dolu bir gün bizi bekliyor

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Bugün gökyüzü güçlü enerjilerle dolu! Her burç için ayrı ayrı etkileri anlattım. Aşk, para, kariyer ve ruh hali açısından bugün seni neler bekliyor?
Kendini hazırlamak ve günü farkındalıkla yaşamak için burcunu mutlaka dinle!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Bitter_im duymasın yine özelden başlayacak "Kim o bacım :sinirli: bana niye söylemiyorsun? :lafdinle:" diye :cokkomik: bir şey var da söylemiyor gibi oluyorum kıza terlikle kovalayacak beni haha

Bu arada önceki videolarda altyazılar oluyordu artık çıkmıyor youtube kaynaklı mı siz mi kapattınız?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Bitter_im duymasın yine özelden başlayacak "Kim o bacım :sinirli: bana niye söylemiyorsun? :lafdinle:" diye :cokkomik: bir şey var da söylemiyor gibi oluyorum kıza terlikle kovalayacak beni haha

Bu arada önceki videolarda altyazılar oluyordu artık çıkmıyor youtube kaynaklı mı siz mi kapattınız?
Bilmiyorum ki aynısı senin alt yazı ayarların açıkmı :)

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Bugün gökyüzü güçlü bir enerjiyle karşımızda
Güneş ile Ay arasındaki kare açı, duygular ve mantık arasında çatışma yaratıyor.
İlişkilerde, ailede ve iç dünyanda karar vermekte zorlanabilirsin ama bu farkındalık sana büyüme fırsatı sunuyor.
Venüs–Satürn karşıtlığı ilişkilerde mesafe ve sorumluluk temalarını getirirken, Merkür–Ay üçgeni içini anlatmayı kolaylaştırıyor

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
103.134
Güneş ile Ay arasındaki kare açı, duygular ve mantık arasında çatışma yaratıyor.
İlişkilerde, ailede ve iç dünyanda karar vermekte zorlanabilirsin ama bu farkındalık sana büyüme fırsatı sunuyor.
Venüs–Satürn karşıtlığı ilişkilerde mesafe ve sorumluluk temalarını getirirken, Merkür–Ay üçgeni içini anlatmayı kolaylaştırıyor

Merakımdan soruyorum :utan: bu alanda ilgiyle mi başladınız?
Yoksa bilgi vs edindikten sonra mı merak sardınız?
Ünide bölüm vs var mı?
Kursları filan biliyorum da

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Merakımdan soruyorum :utan: bu alanda ilgiyle mi başladınız?
Yoksa bilgi vs edindikten sonra mı merak sardınız?
Ünide bölüm vs var mı?
Kursları filan biliyorum da
Ben normal de iç mimar ım. Ama hep ilgi alanımdı astroloji, astroloji üniversitesi yok. Özel Eğitim alıp kendimi geliştirdim :)

Bitterçikilata

Tepki
103.134
Ben normal de iç mimar ım. Ama hep ilgi alanımdı astroloji, astroloji üniversitesi yok. Özel Eğitim alıp kendimi geliştirdim :)
Yaaa mesleğinde çok güzel :)
Astroloji bilimi bölümü olsa fena olmaz
Çok değişik bölümler oluyor bunu da açsalar ya :utan:
Mimarlık yapıyor musun şuan sadece astrolojiye mi yoğunsun

Evet nette Bnde çok görüyorum eğitim için

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Yaaa mesleğinde çok güzel :)
Astroloji bilimi bölümü olsa fena olmaz
Çok değişik bölümler oluyor bunu da açsalar ya :utan:
Mimarlık yapıyor musun şuan sadece astrolojiye mi yoğunsun

Evet nette Bnde çok görüyorum eğitim için
Yok maalesef yapamıyorum, kurumsal firmalarda çalıştım bir süre ama resmen emek sömürüyorlar. Benim bütün ilgi alanım astroloji üzerine, birde çok şükür nişanlımın durumu iyi evden çalışmamı istediği için ( tabii sırf o istiyor diye değil bende artık istemiyorum dışarda çalışmak, insanlarla uğraşmak) bütün gün evde okuyorum, öğreniyorum kendimi geliştiriyorum :) Şu ara kimseye bakım yapmıyorum youtube a yoğunlaştım ama ilerde danışanda alıcam instagram üzerinden:)

Bitterçikilata

Tepki
103.134
Yok maalesef yapamıyorum, kurumsal firmalarda çalıştım bir süre ama resmen emek sömürüyorlar. Benim bütün ilgi alanım astroloji üzerine, birde çok şükür nişanlımın durumu iyi evden çalışmamı istediği için ( tabii sırf o istiyor diye değil bende artık istemiyorum dışarda çalışmak, insanlarla uğraşmak) bütün gün evde okuyorum, öğreniyorum kendimi geliştiriyorum :) Şu ara kimseye bakım yapmıyorum youtube a yoğunlaştım ama ilerde danışanda alıcam instagram üzerinden:)
Çok güzel severek yapınca daha iyi geliyor insana

Ooo bize ücretsiz baktın teşekkürler

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
143.649

Ahhh keske konuşsamda rahatlasam ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar