Güneş Tutulması 21 Eylül! – Etkileri Şimdiden Geliyor

Tepki
1.835
21 Eylül 2025’te Başak burcunun 29 derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması hayatımızda büyük ve kalıcı değişimlerin habercisi!

Tutulma enerjisi genellikle bir ay önceden hissedilmeye başlar. Uyku düzensizlikleri, içsel huzursuzluk, bitmemiş işler, ilişkilerde yüzleşmeler ve günlük düzeninizde aksaklıklar… Bunlar tutulmanın hayatımıza yavaş yavaş girdiğinin işaretleri olabilir.

✨ Bu tutulma 29 derecede gerçekleştiği için etkileri yoğun ve kalıcı olacak.

Enerjilerin üstesinden gelmek için:

Bedeninizi dinleyin, uyku ve beslenmeye özen gösterin

Günlük rutininizde küçük ama kalıcı düzenlemeler yapın

Acele kararlar yerine kalbinizle uyumlu olanı seçin

Meditasyon, yürüyüş veya nefes çalışmalarıyla zihninizi sakinleştirin

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.726
21 Eylül 2025’te Başak burcunun 29 derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması hayatımızda büyük ve kalıcı değişimlerin habercisi!

Tutulma enerjisi genellikle bir ay önceden hissedilmeye başlar. Uyku düzensizlikleri, içsel huzursuzluk, bitmemiş işler, ilişkilerde yüzleşmeler ve günlük düzeninizde aksaklıklar… Bunlar tutulmanın hayatımıza yavaş yavaş girdiğinin işaretleri olabilir.

✨ Bu tutulma 29 derecede gerçekleştiği için etkileri yoğun ve kalıcı olacak.

Enerjilerin üstesinden gelmek için:

Bedeninizi dinleyin, uyku ve beslenmeye özen gösterin

Günlük rutininizde küçük ama kalıcı düzenlemeler yapın

Acele kararlar yerine kalbinizle uyumlu olanı seçin

Meditasyon, yürüyüş veya nefes çalışmalarıyla zihninizi sakinleştirin
Valla bunlar gercekten dogru artık inanıyorum,hersey üst uste geliyor,olmucak seyler oluyor

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Evet etkilenir çünkü son 10 derece Satürn hep. Ama Satürn sonunda hep hediye verir:)
Son 10 derece mi :neee: O zaman birçok yerden bendeniz de aldım o etkiyi :cokkomik:

Bir de şu uykusuzluk uyanıp durma hali bende var ama tuhaf bir şekilde içsel huzursuzluğun aksine çok tatlı bir dinginlik hissi var bende sonradan mı olacak o huzursuzluk acaba :D mesela yarım kalan işlerimi elime alıyorum aylardır uğraştıran şeyi o gün içinde bitiriveriyorum

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Son 10 derece mi :neee: O zaman birçok yerden bendeniz de aldım o etkiyi :cokkomik:

Bir de şu uykusuzluk uyanıp durma hali bende var ama tuhaf bir şekilde içsel huzursuzluğun aksine çok tatlı bir dinginlik hissi var bende sonradan mı olacak o huzursuzluk acaba :D mesela yarım kalan işlerimi elime alıyorum aylardır uğraştıran şeyi o gün içinde bitiriveriyorum
Doğum tarihini gün/ ay/ yıl saat şehir atsana çok merak ettim haritanı. Sistemim açık Başak derecelerine bir bakayım

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Senin emojiyi kopyalama ya çalıştım olmadı galiba:) ben emoji çıkartamıyorum:)
Resimde görülen yerden emoji seçiyoruz. İsmini yazınca da emoji olarak çıkıyor : papatya : gibi ama boşluklar olmayacak

Ekran görüntüsü 2025-09-18 161453.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar