Gülben Ergen Boşandı

elif20

Daimi Üye
Katılım
31 Temmuz 2011
Mesajlar
3.744
Tepki
5.423
Puan
113
Yaş
34
Konum
Mersin
gulben-ergen-bosandi-3532666_8837_o.jpg




Şarkıcı Gülben Ergen ile yapımcı Mustafa Erdoğan’ın boşanma davası sonuçlandı. Ergen ve Erdoğan çifti çekişmeli olan davayı anlaşmalıya çevirdi. Mahkeme çifti aralarında yaptıkları protokol gereği boşadı. Çağlayan’daki İstanbul Adliye Sarayı’nda bulunan İstanbul 14. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan ile Ergen’in avukatı Kezban Hatemi ve Erdoğan’ın avukatı Ali Gayıranal hazır bulundu. Mustafa Erdoğan adliyeye üzerinde siyah takım elbise ve içerisinde aynı renk bir tişört ile gelirken, Gülben Ergen ise spor bir kıyafetle gelmeyi tercih etti. Ergen’in taktığı güneş gözlüklerini duruşma salonuna girene kadar çıkarmadığı gözlendi.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ERGEN’E

Gizli görülen ve basın mensuplarının alınmadığı duruşma yaklaşık yarım saat sürdü. Çift, boşanma kararının ardından tokalaşarak adliyeden ayrıldılar. Çiftin çocukları Atlas ve ikizleri Ares ile Güney’in velayti ise anneleri Gülben Ergen’e verildi. Mustafa Erdoğan’ın çocuklarını mahkemenin belirleyeceği günlerde görebileceği öğrenildi. Ergen ve Erdoğan, boşanma kararının ardından adliyenin otoparkından ayrı ayrı çıktı.
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.487
Tepki
20.486
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Boşandı, gözyaşına boğuldu
Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, önceki gün anlaşmalı olarak boşandı.
Güncelleme:13 Nisan 2012 12:23

İstanbul 14'üncü Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya Gülben Ergen ile avukatı Kezban Hatemi ve Mustafa Erdoğan ile avukatı Ali Gayıranal katıldı. Öncesinde özel bir odaya alınan çift, saat 13.50'de duruşma salonuna girdi, yaklaşık 25 dakika süren gizli duruşmanın ardından da salondan birlikte çıktı. Yürüyen merdivenlere kadar beraber yürüyen Ergen ile Erdoğan, burada tokalaşarak ayrıldı. Mahkeme, çiftin üç çocuğunun velayetini tarafların hazırladığı protokol uyarınca Ergen'e verdi, ayrıca belirlediği günlerde Mustafa Erdoğan'ın çocuklarıyla birlikte olmasını hüküm altına aldı.

Ergen, boşanmanın resmileşmesinin ardından Hürriyet'e kısa bir açıklama yaptı: "Hakim son söz olarak 'Hakkınızda hayırlısı olsun' dedi, amin dedik. Artık ikimiz sadece anne babayız."

ARABADA AĞLADI
Duruşma öncesinde Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, özel bir odada oturdular. İkilinin çok kısa cümleler kurduğu gözlendi. Çift, salona birlikte girdi. Ergen duruşmaya yalnız girerken, Erdoğan'ın yanında iki arkadaşı vardı. Tarafların, nafaka ve tazminat konusunda da anlaştıkları ancak söz konusu miktarları protokole yansıtmadıkları iddia edildi. Mustafa Erdoğan'ın üç çocuğunun eğitim ve diğer masraflarını karşılayacağı da öğrenildi. Duruşmadan Erdoğan arkadaşlarıyla ayrılırken Gülben Ergen, kendisini bekleyen arabaya hızlıca bindi. Kendini koltuğa atan Ergen'in ağladığı görüldü.
 

ZiLeY

Daimi Üye
Katılım
4 Nisan 2011
Mesajlar
2.026
Tepki
1.845
Puan
113
Yaş
37
Konum
EsK
coook yakıstırıyordum bunları cok üzüldüm ne diyim hayırlısı olsun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst