Gönül Ferman Dinlemiyor - Show Tv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
top_gonul.jpg


Gönül ve Ferman birbirlerini çok sevmektedirler, hem de tam otuz senedir. Kızları Hayal ve oğulları Ali ile birlikte yaşadıkları mahallenin en sevilen ailelerinden biridirler. Yine aynı mahallede işlettikleri meyhanelerinde misafirleri gibi ağırladıkları müşterileri, tüm dostlarına kucak açtıkları evlerinde kahkahaları eksik olmaz. Hayal'in uzun süredir işsiz oluşu, Ali'nin haylazlıkları da olmasa hayat adeta mükemmel akmaktadır onlar için, ta ki otuzuncu evlilik yıldönümlerine kadar.

Mahalleli ile birlikte kutlamaya hazırlandıkları bu özel gün onlara hiç beklemedikleri bir sürpriz hazırlar. Ferman'ın en yakın dostu Kemal'i bulan eski arkadaşları Mike, yanında on altı yaşında iki çocuk getirir ve daha da önemlisi onların Ferman'ın çocukları olduğunu söyler. Ferman'ın yıllar önce çok sarhoş olduğu gecede yaptığı hata şimdi ete kemiğe bürünmüş karşısında durmaktadır. Mike'ın kız kardeşi, çocukların annesi Jane üç yıl önce kaybolmuştur. Mike, kardeşini bulabilmek umuduyla bir dedektif tutmuştur ve şimdi bulunan ipuçlarını değerlendirmek üzere İngiltere'ye gitmesi gerekmektedir. Ferman'a düşen şey çocuklara yani Tommy ve Suzy'ye sahip çıkmaktır.

Ferman, yaşadığı şokun da etkisiyle çocuklara nasıl davranacağını bilemez. Bunca yıldır çapkınlık yapan arkadaşı Kemal'i hep uyaran o olmuştur. Kemal ve karısı Ayten arasında hep arabuluculuk yapmıştır ama şimdi nasıl davranacağını bilememektedir. Tek bildiği şey Gönül'ün böyle bir ihanete asla göz yummayacağıdır. Üstelik kayın validesi Adalet'i de haklı çıkartmaktadır şimdi. Hiçbir zaman evliliklerini onaylamayan, her fırsatta damadını iğneleyen Adalet'in aslında asıl derdi Ferman'ın babası, gençlik aşkı Selami'dir. Ancak bunu asla ifade etmez.

Ferman, tek bir geceyi daha mutlu geçirmek adına Gönül'e bir şey söylemez. Ayten ve Kemal, çocuklara evlerini açarlar. Daha sonra bir çare düşünecek, Gönül'e yavaş yavaş açacaklardır bu konuyu. Jane'den iyi bir haber çıkması durumunda işi daha da kolaylaşacaktır. Ancak babaları tarafından istenmediğini düşünen Tommy ve Suzy'nin Ferman'a yardım etmeye hiç niyetleri yoktur.

Gönül ve Ferman için artık ayrılık çanları çalmaya başlar. Bu durum en çok yıllardır Gönül'ü platonik bir aşkla seven Sezai'nin işine gelir. Mahallenin kebapçısı, meyhanenin mal sahibi, inatçı ve içten pazarlıklı bir adam olan Sezai nihayet kendisi için bir umut olduğuna inanır ve Gönül'ün kalbini kazanabilmek için Ferman'a savaş açar. Sezai'nin kız kardeşi Handan ise Ferman'ı kanatları altına alacaktır.

Bu durumdan en çok etkilenen çocuklar olur elbette. Hayal ve Ali'nin mutlu yuvaları yıkılmıştır. Tommy ve Suzy ise hiç tanımadıkları bir ülkede kendilerine yabancı bir babanın yanında kalmanın sıkıntılarını yaşarlar.

Gönül her ne kadar Ferman'a kırgın olsa da çocukların sorunları ikiliyi tekrar tekrar bir araya getirir. Ali'nin özel hayatındaki sorunlar okula yansır. Bir süre sonra okulu bırakıp internet cafelere takılan Ali hiç bilmediği bir dünyada bulur kendini. Hayal ise sosyeteye kabul edilme derdinde olan zengin bir ailenin oğluna âşık olur. Ancak aile bu aşka saygı duymak niyetinde değildir.

Hikâyemizde aşk da sınanır, sadakat de, sevgi de, saygı da... Gönül, Ferman dinlemez, kimi zaman aşka düşer kimi zaman kaçar aşktan... Ama en önemlisi onları sımsıkı saran o sıcacık mahallede dertler, yüzlerde küçücük bir tebessüme dönüşüverir.


melek_baykal01.jpg

MELEK BAYKAL
Gönül
engin_senkan.jpg

ENGİN ŞENKAN
Ferman
OKTAY_DENER.jpg

OKTAY DENER
Selami
altan_karindas.jpg

ALTAN KARINDAŞ
Adalet
turku_turan.jpg

TÜRKÜ TURAN
Hayal
MEHTAP_BAYRi.jpg

MEHTAP BAYRİ
Ayten
nail_kirmizigul.jpg

NAİL KIRMIZIGÜLKemal
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
[DM]video/xbz4bt_gönül-ferman-dinlemiyor-tanıtım-fra_shortfilms[/DM]

[DM]video/xbz4e8_gönül-ferman-dinlemiyor-tanıtım-fra_shortfilms[/DM]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Gönül Ferman Dinlemiyor


Tarih: 2010-04-04 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcsfi1_gonul-ferman-dinlemiyor-1-bolum-fra_shortfilms[/DM]

YENİ
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR

Show Tv’de sımcısak bir mahalle hikayesi!!
Keyifle izleyeceğiniz ‘Gönül Ferman Dinlemiyor’ dizisi başlıyor… Başrollerinde Melek Baykal ve Engin Şenkan’ın yer aldığı ‘Gönül Ferman Dinlemiyor’ 4 Nisan 2010 Pazar akşamı Show Tv’de…
Birbirlerine tutkuyla bağlı Gönül ve Ferman’ın aşkını hayranlık içinde izleyeceksiniz. Gönül Ferman Dinlemiyor’da ekranların en sevilen iki ismi Melek Baykal ve Engin Şenkan’a dizide birbirinden başarılı oyuncular da eşlik edecek. Mehtap Bayri, Nail Kırmızıgül, Ceren Soylu, Ali Atay, Mehmet Ali Kaptanlar, Türkü Turan, Hikmet Karagöz, Mustafa Turan, Altan Karındaş, Oktay Dener gibi sinema ve dizi dünyasının ünlü oyuncuları da ‘Gönül Ferman Dinlemiyor’da yer alacak.
Dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak Safiye Soyman ve Faik Öztürk kamera karşısında olacak. Safiye ve Faik’in eğlenceli dakikaları, Gönül ve Ferman’ın sizi sımsıcak saracak hikayesi için kimselere söz vermeyin.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-11 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcscof_gonul-ferman-dinlemiyor-fragmany-ww_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR’DA HEYECAN DORUKTA!..

Tomy ve Suzy Ferman’ın çocukları mı? Ferman durumu kendi çocukları Hayal ve Ali’ye nasıl açıklayacak? Gönül evlilik yıldönümlerinde yaşadıkları bu olay karşısında nasıl bir karar alacak? Kemal Ferman’I DNA testi yaptırması için ikna edebilecek mi?
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR yeni bölümüyle Pazar akşamı Saat 20.00’de Show Tv’de…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-18 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcyvmt_gonul-ferman-dinlemiyor-3-bolum-fra_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR

30 yıllık aşka gölge mi düşüyor? Gönül ilk kez Ferman’ı karşısına alıyor. Tomy ve Suzy’nin gerçek babası bu bölümde ortaya çıkıyor. Mahallede dolaşan kara bulutlar nasıl dağılacak? Gönül Ferman Dinlemiyor dizisinin üçüncü bölümünde büyük düğüm çözülecek mi? Yıllar sonra Gönül’ün eline geçen fotoğrafta ne var? Hayal tüm bu kargaşa arasında iş hayatına atılıyor. Hayal’in iş hayatında ilk gününde başına gelenler neler?
Başrollerinde Melek Baykal ve Engin Şenkan’ın rol aldığı Gönül Ferman Dinlemiyor, 18 Nisan 2010 Pazar günü saat 20.00’da yeni bölümüyle Show Tv’de... Sakın kaçırmayın...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst