Geyik Sevdalıları Buraya

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Coşkun sana aşk öpücüğü getirdim ule uyan:dil:

Animated_Kiss.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
11rx1nd.jpg
[/IMG]

cadımın ikitane resmini çekmiştim kızlar bakın nasılda tüm cadılığı yüzünden dökülüyo

2na8ll2.jpg
[/IMG]

nasıl ama kızlar haksızmıyım bu cadı benim evin fena cadısı ablasına yaptıklarını ettiklerini kameraya çeksem nette kesin tıklama rekoru alır valla

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
nasıl cadılı yüzünden dökülüyo değilmi
geçen ablasına yaptığını anlatayımmı size kızlar
geçenlerde tuturdu abla kardeş garez3 filmini izlemek için hiç huyum olmamasına rağmen izin verdim bizimki filimdeki hayalet çocuktan korkcağı yerde ona gülüp durdu neyse ertesi gün ablası ve ikiziyle birlikte oynarlarken bizimki oyunda mızmızlık yapıyo diye odadan çıkarıp odayı kitlediler gelmesin diye bizimki rahat dururmu durmaz sen banyoya gir yüzünü kremle birlikte bembeyaz yap sonrada odanın kapısını çalıp abla annem seni çağrıyo markete gidecekmşsşn diye ablasıda yazık ne bilcek yine haylazlığı üstünde diye ablası kapıyı açtığı gibi aynı filmdeki gibi ses çıkararak ikisini birden korkut baktım çığlıklarının sesi evi tuttu noluyo dememe kalmadı baktım bizimkinin yüzü hep kremli banada aynısını yapıp anne ben garez oldum oooaaaaa diye banada aynısını yapıyo sinirlerim boşaldı gülmeye başladım ablasıda bana kızıyo anne hep siz yüz veriyosunuz bu şımarığa diye ama yavrum nasıl korkmuş varya anlatamam-hmm-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar