Geyik Sevdalıları Buraya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tamam sılam eklersin bizimde gözümüz gönlümüz açılır:))

arina ne yapacn eşinle:eek::dil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kso cum işinden alıkoymayalım seni patron erkenden çıkışını vermesin tatlım:))

valla yap sılam ben olsam öle yapardım

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Yaz sonu bacım. Temmuz sonu Ağustos başı gibi:besik:
hadi hayırlısı canım:besik:
ne yaptı anası tatil meselesi mi

yok canım akşam eşim geldi aldı laptopu kiçik oda var dinlenme odası diyorum ben oraya sıvıştı benimde ütüm vardı kızda rahatsızya huysuz annem koşturuyor bende kızdım eşimin yanına gittim dedim bak ayıp annem kaç yaşında gündüz yoruldugu yetiyor akşam bari dinlensin sen al yanına serra yı oda dediki önemli bir mail gelecek sonra alırım bende kızdım söylendim buda kızdı gitti aldı serrayı yatak odasında çizgi film açtı kıza neyse işim bitti yanlarına gittim benimki surat yapıyor dedim hiç yapma haklıyım annem yoruluyor bu yine surat birde arkasını döndü ben zaten gerilmişim kaç gündür kız hasta yorgunlukta var dedim hiç küsme yemem valla serra hasta annen arayıp geçmiş olsun bile demedi onlara benzeme fena oluruz valal kzıınca kimse dedime gem vuramaz buda ne alaka dedi alakası ne bilememde durum bu ayıp dedim ya torunu tek torunu sevmeye gelince herkez sever arayıp sormak yok ama dedim aldım kızı salona geçtim yarım saat sonra gelmiş kahve içermisin dedi bende yok senden hiç birşey istemem dedim

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
mss canım hoşgeldin bu arada özledim az konuştuk ama sılam bak bizden martlı bu arkadaşta

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar