Geyik Sevdalıları Buraya

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
bizimkindeki kıskançlık ilknurcum ondan başka herhangi birşeye fazla ilgim olsa herzaman kıskanır huylanır onda bahane çooookkkkkkk

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bizimkindeki kıskançlık ilknurcum ondan başka herhangi birşeye fazla ilgim olsa herzaman kıskanır huylanır onda bahane çooookkkkkkk

benimki öle çok kıskanç değildir ama şimdi görse burayı kafası kalır ne yzamış ne yapıyo konuştukları kim ohooooo laf anlatmayı hesap vermeyi hiç sevmem o yüzden gerekmeyen şeyleri de sölemem:))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
bizimkindeki kıskançlık hastalık boyutunda canım allah kimseye bu kadar kıskanç bir eş vermesin valla çokzor çooooooooooooookkkkkkkk
ksom nereye kayboldun kızzzz

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bizimkindeki kıskançlık hastalık boyutunda canım allah kimseye bu kadar kıskanç bir eş vermesin valla çokzor çooooooooooooookkkkkkkk
ksom nereye kayboldun kızzzz

valla geçmiş olsun çok zor olsa gerek eskiden çoook kıskanç bi sevgilim vardı kafayı yediriyodu bana sonra dedim hayatıma asla kıskanç birini almam onun sayesinde dik başlı bi insan oldum:))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
şimdiiiiiiii kızlar bana bi akıl verin bakalım eşimin yarın doğum günü ona hediye alayımmı pastasını yapayımmı nedresiniz hakediyomu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
dğum günü hımm bence yapmalısın sonuçta eşin :eek:

evet sonuçta eşim ama hala kırgınım ama yapmasamda çenesi hiç kapanmaz akşam arkadaşım geldi ailemizin kızı gibidir kendisi yaşı5ama çok iyi anlaşırız bizimki akşam arkadaşıma dioki ayın kaçı olduğunu bilmiyomuş gibi ya bugün ayın kaçıydı die işittirme yapıyo bana :):)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet sonuçta eşim ama hala kırgınım ama yapmasamda çenesi hiç kapanmaz akşam arkadaşım geldi ailemizin kızı gibidir kendisi yaşı5ama çok iyi anlaşırız bizimki akşam arkadaşıma dioki ayın kaçı olduğunu bilmiyomuş gibi ya bugün ayın kaçıydı die işittirme yapıyo bana :):)

unutmuş gibi yap son dakikaya kadar sakla pastayı onun patlama seviyesine gelmesini bekle sana da eğlence olur:))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
peki kızlar yarın yapayım pastasını bakalım burayada eklerim resmini yaptığım pastanın sizde görürsünüz ozaman yaptığım pastayı kızlar:eek::eek::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar