Geyik Sevdalıları Buraya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
arina şimdiden hamile kalsana sen neden o kadar bekliyosun yıl sonuna doğar işte

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
geçen akşam burda hülya maren abla konuşuyoduk dedimki bizimki bu akşam nöbetçi ve kabloyu almayı unuttu dedim azımdan laf çıktı bizimki bi telefon dioki nettemisin bende yok dedim örgümü yapıyorum kızlarada anlattım baktım düşüp duruyorum sonra bi telefon daha bizimki dioki siteye girdim şuan şahmaranla konuşuyosun dedi hemen uyandım tabii o sırada şahımla konuşmuyodumya bende hayı ama madem şahım orda bi gireyim dedim bizimki birde şahım diyo bak adı şahmaran değilmi dedi öylede biz şahım dioz dedim ama ondan sonra bidüştüm daha giremedim allahtan nikim söylerken şifremi doğrusunu deöeştim yoğsam fena yakalncaktım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hadi ya ucuz atlatmışşın kso valla neden kızıyo girmene gerçi benimki duysa o da girer bakar huylanır ne var burda diye

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
hemde ne fena ahhhhhhhhh ahhhh kızlar neler çekiyim bilmiyosunuz valla
sonra ertesi gün evde bi kavga kıyamet bizimki çıktı gitti akşama geldi elinde çiçek ve hediyeyele şaşırdım bende sevgililer gününde bahane yaptı bişe almamk için dedim ama şaşırttı beni bende hemen yelkenleri indirirmiyim bisurat bitavır bende bizimki özür diledi tama bidaha olmıcak falan die ama bakalım kaçgün sürer bilmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar