Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oh oh menü hazırmış arinam afiyet olsun bacım bu arada misafirlerim gitti şimdilik rahatım yarına yenileri gelmezse iki gündür görümcem resmen delirtti yaaaa
öyle oldu canısı yaaa gitmeden kardeşiyle konuştu meğer kaynım gelcekmiş o gelmeseymiş kardeşine diyoki ben gidiyorum bugün sende gelirsin artık dieeee sanki kendi evi gitmeden gelcek misafirleride belirliyo kızım hasta zaten nasıl ilgilencem bilmiyorum yaaaaa :aglayan::aglayan:
amin canım sağol kızımın bademcikleri enfeksiyon kapmış dr iğne verdi yavrum 1hafta boyunca iğne vurulcak kanı çok düşük çıktı bu tedavi bittikten sonrada onun için tedaviye başlıycaklar teyzesi akşam hiç uyutmadı ateşlendi hep yavrum şimdi şimdi biraz daha toparladı gibi ama heralde iğnenin etkisiyle böyle görünüyo
Canım ben denemiyorum. Kozmetiklerim var benim şuanda; ama en kısa zamanda deneyeceğim o kesin. Artık kozmetiklere para vermek istemiyorum inan. Hem cebe, hem de cilde zarar.
tabi paylaşırım bunlarla ilgili ozmetikler çok pahalı gerçekten hemde kimyasal yerine doğal en güzel, tabi bende tembellikten yapmıyorum pek ama dikkat etmek lazım aslında