ben bu akşam eşim beni almaya gelince eczaneye ugrayak desem ama varsada daha 2 haftalık falandır sanırım bellide olmaya bilir testte ben h.sonunu bekliyim en iyisi:esse:
ben bu akşam eşim beni almaya gelince eczaneye ugrayak desem ama varsada daha 2 haftalık falandır sanırım bellide olmaya bilir testte ben h.sonunu bekliyim en iyisi:esse:
benimde hoşuma gider yakın yaş olması ablamla aramda 6 yaş var çok sorunlar yaşadık zaman zamanhaklısın)) aslında yaşları yakın olması daha ii arkadaş ibi olurlar benim de kardeşimle aramda 2 buçuk yaş var aynı yaşta zannediyolar arkadaş gibiyiz
hayırlısı neyse o olsun
:gul::gul:
Tabii soğukta hep yakınlaşma oldu
ne ara soppedi koyultunuz laa:sackurutma::sackurutma:
kso serra 2 mi geliyii
kso serra 2 mi geliyii
benimde hoşuma gider yakın yaş olması ablamla aramda 6 yaş var çok sorunlar yaşadık zaman zaman
bizim suçumuz yok tabi hep soguklar yüzünden
elme ihtimali varmış bakalım teyze olacakmıyız:cicek:
Aynen öyle oluyor sanki:cicibebek:
kso serra 2 mi geliyii
bence 2 tane test al çıkmazsa bi kaç ün sonra yine yaparsın ben bile merak ettim yaw sanki ben büyütücemm:gul::gul:
Bekle canımcım.:cicibebek:
Ancak belli olur.
Tabii canım aaaa sende kocişine öyle dersin benim yüzümden mi soğuklardan diye:gul:
Ay benim kasıklarım ağrımaya başladı. Sanırım psikolojik
teyze olalım dimiii:icelim::icelim:-hmm
-hmm-hmm-hmm
:gul:ben testi h.sonu yapayım üfff nasıl beklerim neyse hayırlısı aslında %50 istirem %50 istemirem:gul:
ben sizi teyze ettim 1buçuk sene önce siz beni ne vakit teyze edeceniz tembeller-kizgin
ben sizi teyze ettim 1buçuk sene önce siz beni ne vakit teyze edeceniz tembeller-kizgin
hayırlı canım:icelim::icelim:
ben daaaa eflenecemde
sizi teyzoş edecemm
accukk uzun ca bi vakit var:esse:
kız arına özel değilse neden no çocuk:cicibebek:
senin yaş kaçtı buradaki çok az bekardan birisin seni hemen e vermeli