şiddet yanlısı gacı ne olacak birgünde güzel bir söz söyle şaşırt beni kaba ne olacak ahhhh ahhhh:aglayan:
cnm senın gıbı tatlı vıruse benden anc a bukadar:kizdim:
şiddet yanlısı gacı ne olacak birgünde güzel bir söz söyle şaşırt beni kaba ne olacak ahhhh ahhhh:aglayan:
ne yapıyonuz kız burda :dusun:
-kizgin :kizdimama:Korkuyorum demiyor da :hihh:
ne yapıyonuz kız burda :dusun:
:gul:
Rukiyecim hoşgeldin canım. essenin bir özelliğini öğrendik. Eli maşalı bacım aslında doktordan korkuyormuş
ne yapalım şeker işte es se korkar ama bana gelince elind eoklava sandalye kovalar sen kal bari iki laf edek duymasında bazıları çok kaba çok :gul:
Rukiyecim hoşgeldin canım. essenin bir özelliğini öğrendik. Eli maşalı bacım aslında doktordan korkuyormuş
süpersin ne tatlı dillisin sen kız sevdim seni bazıları gibi değilsin aman sakında benzeme çok sinirli gacılar var çoookkk
aa su gıcıklara bak bana sarıyolar anladım kıskanıyosunuz benı -hmm
sakın arınam es se zayıflatacam der suite atar sonra gelsin gazozlar anladın sen boşver dinlesen beni
bebeeemle biz de geldikkkk
iyi geceler teyzeleriii:iloveyou:
Sohbet diyor bir de halaNazi komutanı :hihh:
Esse ciddileşelim öhöm öhöm beni yetkili bir yere yönlendir bacım. Benim bölgesel incelmem lazım. 55 kg. yum; ama göbüşüm var azıcık.:utandim: Ne yapmam lazım
senı suıte almıyorum dıye fena dolmussun :gul:sakın arınam es se zayıflatacam der suite atar sonra gelsin gazozlar anladın sen boşver dinlesen beni
hoşgeldiniz canım tanışsak kusura bakma ben yeni sayılırım
arınam vazgeç tabi çok pinti bu es se suıt dedi yer 2 metrekare falan anca pis havasız yanarsın kıyamam ben zor kurtuldum ondan bana takık orada açlıktan zayıflamıyon eriyon kıyamam sana kız
sımdı ısın dustu bana dımı yok sana yonlendırme -kizgin kal oyle gobegınle :hihh:
arınam vazgeç tabi çok pinti bu es se suıt dedi yer 2 metrekare falan anca pis havasız yanarsın kıyamam ben zor kurtuldum ondan bana takık orada açlıktan zayıflamıyon eriyon kıyamam sana kız
napıosunuz bakalımm gece gece ne kaynatıyorsuunuz?
nasıl anlatam bilmem kiii