Geyik Sevdalıları Buraya

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
.. kerem degil beni üzen aslında ..
gecen sene 14 subatta yener yanımdaydı ..
bi not yazmış sevgilim seni çok seviyorum .. nice sevgililer gününde birlikte olmamız dilegiyle diye baslayan bir not.. :(
bana heb ogluşumun annişi derdi :gitme:

beni ablan olarak görürsen birşey diyecegim asla gerçekleşmeyen sözlere inanma ve gelecegin ile ilgili 2 kişilik hayaller kurma eger bunu başarırsan hiç üzülmezsin şanslıysan senin o tek kişilik hayallerinde biri kendine zaten yer açar sen kimse için yer açma :hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende hiç aşksız olmadım biliyomusun ama karşılıksız olan çok farklı oluyoo bitterim valla bi sevgilim vardı herkes bbize kesin evlenir bunlar gözüyle bakıyodu ayrılınca millet bile sapıttı ne oldu unuttuk gitti geçmişe takılıp kalma yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi sebep lazımmmm:eek:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.916
:) sizde amma doluymuşsunuz padlamaya yer arıyormuşsunuz ayyy gülesim geldi :cokkomik:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
benimi aldatacak :gul:

ya biz bununla normalde arkadaştık son 4 yılda sevgili beni kendi kadar tanırdı annemin kanser oldugunu ögrenince doktor bulmak için çok koşturdu hakkını yiyemem ama nedense hastanede 15 gün kaldık 15 kere anca geldi ama şuan evli oldugum kişi hep oradaydı ve beni yalnız bırakıyorsun dediğimdeyse yogunum dedi

anneme verdiğim önemi bilen kendi işi olan adam yogundu 10 dakka arabasıyla gelemiyordu

bende bu söz üstüne hade sana işinde başarılar dedim

evlilik teklifiyle aldıgı tüm hediyeleride yüzünü bile görmek istemiyorum yazan bir zarfa koyum ups le yolladım

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bitterim valal erkeklere üzülmeye degmez ben üzülmedim sadece lise 2 deyken bir ilkerim vardı deli oluyordum ona o ayrı -hmmahhhh ahhhhh

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
insan zaten kötü bi durumda kalınca sevdiklerini arıyo yanında bulamazsa da yanındaki kişiye sarılıyo işte seninki de öle olmuş

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aynen herkez benden çok üzüldü ayrıldıgımızı duyunca ama bittimi biter bende bu huyumada bayılırım

ayyyyyyy iyide oldu şimdiki çıtırımın farkına vardım diğeri benden büyüktü 4-5 yaş eşimse çıtır oohhhh

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.916
:) ayyyy var bitanem osman diye :kptmya:
tutturdu sevgilim ol diye cok zengin ama bilmiyorum niyeti baskadır diye kabul etmiyorum :ayna:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar